in

Истината за жените и секса, която всеки мъж иска да знае

Жените и сексът.

По-разкрепостен ли е нежният пол?

Какво е за нас жените-сексът? Романтично изживяване с любимия човек или по-скоро сваляме всичките си задръжки и изкарваме мръсницата в себе си? Аз обичам секса. Обичам и да говоря за него, не се срамувам, а напротив- сескът е най-хубавото изживяване. Всички говорят за различни приключения, които са им докарали някакъв вид удоволствие, но малко са жените, които свободно могат да говорят за секс. Защо? Нима не обичаме секса?

Напротив. Ние жените обожаваме секса. Всяка жена е имала one night stand, както и е правила любов. С всеки партньор сексът е различен, но всеки има своите предпочитания. Голяма част от жените, обаче не говорят за секса, не споделят на партньора си какво наистина им харесва.

Е, скъпи мъже- мръсници сме и то големи. Обичаме, не ОБОЖАВАМЕ да ни пошляпват по дупето, но не си го признаваме.

*И да ние като се съберем по женски, обсъждаме всичко, включително размера и формата на пениса ви. *

Мили мъже, с обръщение към вас,

Ние сме нежния пол, но не сме толкова крехки и нежни, когато става въпрос за секс. Мръсницата в нас се отключва след страстна целувка или като подмокрим гащичките, не ни щадете. В крайна сметка, обичаме да виждаме вашата доминатна страна, но не като ни карате да ви сготвим, направим шопска салата и всичко това сервирано със сто грама ракия. Искаме да се чувстваме безсилни в ръцете ви. Искаме да ни сграбчите, хвърлите на леглото и така да ни изчукате, че да не можем да станем после от него, а не да ви сипем ракията и да слушаме как псувате съседа или шефа си. А защо изобщо трябва да стигаме до спалнята, изчукайте ни на плота или на кухнеската маса и не, не се случва само по филмите. Толкова е мръснишко подсъзнанието ни, че ако един мъж успее да надникне в него само за минута ще се чувства засрамен доста дълго време.

След анкета, проведена от мен, установих, че жените между 18-40 годишна възраст едва 23% от тях смятат, че сексът за нежния пол е табу тема, а останалите 77% са на мнение, че в днешно време ние сме по-разкепостените.

Доста често след като си легнем с вас за първи път оставаме разочаровани, ако сте решили да бъдете нежни и предпазливи с нас.

Онзи ден се събрахме по женски и една от приятелките ми разказва как излязла с мъж, след което приятната обстановка довела до секс. Когато я питахме как е бил секса, с лека усмивка на устата и набръчкано чело тя каза: „Еее, не беше груб, но може би не е искал на първа среща, за да не ме стресне….Беше мил и нежен, НО дори не ме плесна по дупето, абе в секса беше все едно съм девственица.“

А друга моя приятелка, по време на секс партньорът и я питал многократно как се чувства и дали я боли…. Мили мъже, ако ни боли НИЕ ще ви кажем!

Е, това до каква мисъл ви довежда? Все още ли смятате, че ние сме онези крехки създания от приказките?

Нека открехнем и темата за Порно и маструбация, като ще я развия и продължа в следващата ми статия.

Доста сексистко е, че ако един мъж гледа порно и маструбира е нещо нормално. Та нали, горкия той, жалния той си има своите нужди, но когато една жена след тежък ден е решила да си пусне порно или просто да маструбира е СУПЕР странно и абсурдно, как така?? Ами ДАА, ние разпускаме като готвим или не,не като ви перем гащите. На нас това ни доставя такова удовлоствие и така хубавичко си разпускаме…

Този сексизъм е толкова насилствено породен в нас по темата порно и маструбация, че дори жените открито не могат да си признаят, че извършват това „ужасно деяние“. Те се срамуват, че го правят. Отново питам ЗАЩО? Ние нямаме своите нужди ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Биляна Лазарова в „Бугати“-то за 5 милиона на Ваньо Алексиев

Ким Кардашиян става адвокат – без дори да е завършила право.