in ,

Петков: Благодаря за огромната смелост на хората, които напускат ПГ на ИТН

„Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева толерантност към корупцията. През последните няколко месеца непрекъснато се опитвахме да спазим това обещание. Закони се бавеха – винаги от няколко човека от ИТН. Днес стана ясно, че този вододел е тук – между мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че държавата ще работи за тях“. Това заяви премиерът Кирил Петков на извънредна пресконференция на „Продължаваме Промяната“.

„Искам да благодаря за огромната смелост на хората, които напускат парламентарната група на ИТН“, подчерта министър-председателят. И допълни: „Днес аз видях едни наистина смели хора, които знаят, че тяхната лоялност не е към задкулисния певец и неговия 20-годишен приятел Орлин Алексиев“.

„Не сме мотивирали тези депутати. Вярваме, че в това НС има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат на страната на народа в битката му срещу мафията“, категоричен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

По думите му държавата да се управлява от „диванчета и фотьойлчета“ и има хора, които ги е страх да влязат в НС и да положат клетва.

Очаквайте подробности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Трифонов

Трифонов: Депутати на ИТН напускат парламентарната ни група, ще подкрепят Петков