in ,

На косъм от побой в парламента. Костадинов към депутат от ПП: На тоя тъпак ще му разбия носа (ВИДЕО)

Напрежение в Народното събрание. Стигна се до спречкване между депутата от „Продължаваме Промяната” Искрен Митев и председателя на „Възраждане” Костадин Костадинов.

Всичко започна от думи на Митев от парламентарната трибуна: „Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите”, заяви народният представител от ПП.

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: „Този тъпак, ще му разбия носа”. Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Това ядоса председателя на „Възраждане”, който се насочи към Искрен Митев в зала. Имаше спречквания, но до физически удари не се стигна.

От „Възраждане” поискаха извинение от „Продължаваме Промяната” и наказание от страна на Народното събрание заради Митев. Според тях казаното са „клевети и лъжи”. Искането на партията ще бъде обсъдено на Председателски съвет. Възможни са санкции за Митев и за Костадинов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Митев

Митев се извини за спречкването с Костадинов: Просто исках да му оправя вратовръзката

Радев

Радев за бежанците: Ако искаш подкрепа от държавата, трябва да уважаваш нейните решения