in ,

Кирил Петков е предлагал подкупи на трима депутати от „Има такъв народ“, твърди Тошко Йорданов

В търсене на 12 депутати, които да продължат да подкрепят управлението, лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков е предлагал подкупи на трима народни представители от „Има такъв народ“, заяви на брифинг заместникът на Станислав Трифонов Тошко Йорданов. Според него депутатите не са приели предложението.

„Аз не мога да гарантирам за нито един човек на света как би постъпил в тази ситуация. Вярвам в нашата парламентарна група, че сме тук за кауза, а не за да ни купуват един по един. Но е възможно някой да постъпи глупаво, купувайки си фабрика на 9 септември“, каза Тошко Йорданов.

Може да има някъде предател, но в крайна сметка предателите винаги умират сами, защото никой не иска да говори и живее с тях.

„Кирил Петков е Татяна Дончева в панталон. Прави същото – тя предлагаше 500 К, той предлага светло бъдеще. И двата варианта за мен са корупция“, обяви още зам.-председателят на „Има такъв народ“, препращайки към обвиненията си в предишния парламент към Татяна Дончева от „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, че била опитала да разцепи „Има такъв народ“ с подкуп от 500 хил. лв. за Радостин Василев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Караджов

Караджов: Час по-скоро оставки на министрите от ИТН