in ,

Daily Mail хвърли БОМБА: Путин предава властта на бивш шеф на ФСБ до дни!

Путин предава властта на бивш шеф на ФСБ до дни! Руският президент го закъсал здраво, ляга под ножа

Руският президент Владимир Путин трябва да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, тъй като е с насрочена операция за онкологично заболяване, твърди „Дейли мейл“, позовавайки се на свой източник в Кремъл.

Руският диктатор щял да номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Цитира Телеграф Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти.

Източникът, близък до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал операцията си, която сега ще се проведе преди Деня на победата на 9 май. Има вероятност Путин да нареди масова мобилизация, защото войната му срещу Украйна до момента не върви по план и РФ търпи тежки загуби в човешка сила и техника.

Раковата операция на Путин била насрочена за втората половина на април, но била отложена. Източникът твърди още, че руският президент има рак на стомаха, а освен това страда и от Паркинсон. Кремъл винаги категорично е отричал, че Путин има медицински проблеми, и го представя пред обществото като мачо в перфектно здраве. На кадри, заснети наскоро обаче, се вижда как ръката му трепери, което поставя под въпрос колко е годен за тази длъжност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Предстои най-драматичният епизод на „Търси се“

русия

Русия поразила американски оръжия на самолетна писта край Одеса