in ,

Борисов за управляващите: Хората ще ги бият с камъни

„Хората ще ги бият с камъни и тях. Управляващи ли са, какви са?! То е видно, че не могат да управляват“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов е на посещение в Кюстендил и района за среща със симпатизанти и представители на партията. Той коментира актуалните теми от последните седмици, предава DarikNews.bg.

„Защото това внушаване, че те правят нещо, а всъщност само дългове се теглят. Ще ги платим всички ние. Тогава само на първия месец ще ги забравят, защото хората вече искат промяната. А промяната е промененият ГЕРБ“, обяви Борисов.

По повод предвидената мярка от правителството за 25 ст. отстъпка за горивата, Борисов заяви: „Те горивата са по 3.60 лв. – 3.70 лв., а те щели да връщат по 25 стотинки. На този, който си брои стотинките, ще му дадеш 25 стотинки, и на този с Ферарито или Бентлито също ще му дадеш 25 стотинки. Защо?! Защото ви мързи да седнете и да кажете, че на нуждаещите се ще дадете 1 лев, а на другите няма да даваме нищо. Мързи ги и е по-лесно. На калпак. А ще дават, защото тази мярка е около 1 млрд. и ще ги откраднат пред бензиностанциите“.

„Какво лошо видяхте от нас, че такава омраза? Нали ГЕРБ крадяхме 8 млрд., после станаха 4. Ако е било така, значи днес ще крадат 10 млрд. Вдигат тавана на дълга. Защо вдигате тавана на дълга на 10 млн. лв. Каква промяна?! Нямаше, но да не се злобиме, трябва да сме добри. И нас ни е страх, не от репресии, а от това, което ще се случи, особено ако има актуализация на бюджета. Понеже президентът Радев знае, че наесен ще има служебно правителство, иска тази актуализация“, коментира още бившият премиер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

криза

Иванов: Няма опасност от зърнена криза в България

Биков

Биков: ГЕРБ няма никакво желание да управлява