in ,

Алена Щерк три пъти се е оплаквала в полицията за конфликти с бившия си

Във връзка със запитвания и проявен медиен интерес дали Алена Щерк е подавала сигнали в полицията за упражнявано срещу нея насилие, СДВР уточнява следното:

На 02.02.2022 г. в Трето РУ е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена – обяснила, че е притеснявана от бившия си приятел. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предупреден. Потърпевшата е поканена да подаде жалба в районното управление, което не се е случило.

На 11.02.2022 г. на тел. 112 е получено съобщение от 47-годишна жена за скандал между нея и бившия й приятел. Сигналът е насочен към Шесто РУ. При посещението на адреса от екип на районното управление мъжът не е открит, не са установени данни за физическо насилие. Жената отново е поканена да подаде жалба, но тя не се е явила в районното управление.

На 11.04.2022 г. в Седмо РУ Алена Щерк заявява, че бившият й приятел не е върнал в определения срок личния й автомобил, който тя доброволно му е дала да ползва. По случая е образувана преписка и материалите са изпратени в прокуратурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Петков

Премиерът: Голяма част от паричните потоци на Русия ще спрат

Сарафово

Първите украински бежанци пристигнаха в буферния център в „Сарафово“