in

83-годишната баба използва Tinder, за да намери по-млади мъже за случаен секс

Бабата Хати Ритродж е несемейна, така че естествено, тя се присъедини към Tinder. 83-годишната не търси мачове от типа на дядо – тя иска по-млади мъже.

Базираната в Ню Йорк майка на две деца и баба на внуци е с изключително силна сексуалност. Бившата танцьорка Хати е била омъжена повече от 25 години и казва, че тя и бившият й съпруг са имали „прекрасен сексуален живот.“ Липсвайки интимността и прегръщайки непринудеността на съвременните запознанства, Hattie излиза изключително често с мъже много под нейните години. „Прецаквам се, спя, правя любов с много мъже и никой от тях не е казал:„ Искам те за моя живот “, казва тя.

Хати казва, че често е наричана „пума“, но се опитва да обърне отрицателните предубеждения, свързани с начина на живот. „Пумите, както ги виждам, не са хищни зверове, те са изящни животни“, казва тя. „Никога не се приближавам до мъж, мъжете винаги се приближават към мен. “
Хати има постоянен подбор от случайни любовници, с които се свързва чрез приложения за запознанства, като Tinder. Откакто започнала да използва приложението преди осем месеца, тя твърди, че е срещнала близо 50 мъже.
Нейната биография на Tinder гласи: „Hattie, 83, очарователна стара красавица. Търси стабилен по-млад приятел / любовник за споделен живот на приключения и страсти. Няма Тръмп и няма играчи. „Най-младият мъж, с когото е била, е на 19 години, въпреки че настоява, че е вярвала, че е по-възрастен. В момента Хати се среща с Шаун на 33 години, което го прави на 50 години млад.

След раздялата с бившия си съпруг Хати пуска обява във вестника, в която търси млади мъже, с които да спи.

Тя твърди, че е била обсипана със съобщения и е трябвало да „проучи” потенциалните партньори. Когато започнала да се среща с тях, тя се надявала да намери смислена връзка с друг мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Миро Каризмата изпи парите на жена си

Митко Пайнера съсипа интернет сензация /ПОДРОБНОСТИ/