in

8 години Деси и Сашо

Деси Стоянова и Сашо Кадиев отбелязаха 8-мия си тв сезон като водещи на предаването „Преди обед” с празнично настроение, изненади за зрителите и емоционални признания. Не им е за първи път. Тандемът, който стартира като такъв на 6 февруари 2012 г., извървя дълъг път в отношенията си, при това в ефира на Би Ти Ви. 

„Няма скрито-покрито! Като се карахме, се карахме пред зрителите. Като се харесваме, се харесваме пред зрителите. Отношенията ни се развиха пред зрителите”, споделяли ли са водещите на „Преди обед”. В началото никак не им било лесно да се напасват. Деси, която е с респектираща и богата журналистическа биография, още помни какъв шок е изживяла в първия си ефир с актьора Сашо Кадиев. 

Един от гостите им бил Мариус Куркински. Деси задала въпрос, а Сашо я „срязал”: „Не, не, моля ти се. Не е това въпросът!”. Водещата се изумила, просто не знаела как да реагира. Сашо пък с усмивка си припомни наскоро как в началото е получавал съвети в промишлени количества от екранната си половинка, както и от Георги Тошев, продуцент на предаването. Казвали му да не си пипа носа, тирантите… „И аз не ги спазвах, но постепенно се научих”, смее се Сашо Кадиев. 

Той изпитвал трудност да свикне с характера на Деси, която приемала всичко твърде сериозно. Актьорът пък от своя страна „гледа на нещата малко по-отгоре”, защото смята, че човек трябва повече да се забавлява. И го правел, което на моменти било истинско изпитание за нервите на колежката му. „Тя е вироглава и своенравна”, казвал е Сашо уж на шега, при което Деси е мигновено е реагирала. Водещата е описвала актьора като толкова твърдоглав, че на моменти било невъзможно да изкоментира нещо, ако е различно от това, което му е в главата. Друг проблем, с който трябвало да свикне, е навикът му да закъснява. Сашо, който живее с майка си Екатерина Евро, жена си Таня и дъщеря им Катерина в Кокаляне, всеки ден трябва да измине не малко разстояние, заради което понякога се натъква на непредвидени препятствия. Веднъж не разбрал за ремонт в центъра. Сашо минал през тунела на НДК, но имало толкова много коли, че прекарал там половин час. „Обади ми се от тунела”, припомня Деси през смях. Е, тогава никак не й било забавно. 

С времето Сашо Кадиев свикнал да се появява на време. Винаги бил подготвен за ефир. Актьорът шлифовал поведението си пред камера. Деси пък започнала да приема спонтанните му забавни коментари като плюс, а не като минус. Рейтингите доказват, че двамата просто се допълват. Тя е сериозна и сдържана, като с времето станала се поотпуснала, а той пък е спонтанен, с чувство за хумор, непредвидим, но пък вече и доста дисциплиниран. „С Деси просто се заобичахме. А началото бе трудно и за двама ни – беше ясно, че не се харесвахме”, споделял е Сашо Кадиев. 

Деси продължава да се изненадва как е възможно колегата й да е концентриран в ефир, а по време на рекламите да решава организационни въпроси с представления или да се занимава с битови истории. Сашо говорел с майка си, за да обсъдят някакви теми, свързани с ремонт в къщата им, говорел с майстори, търговци… Той обяснява това с факта, че може да мисли за няколко неща едновременно. Не казва, че може да ги изпълнява добре, просто успява да е на 100 % във всички сфери от живота си. „Да работиш със Сашо е приключение във всеки един смисъл на думата. Категорично е много забавно. Сашо е мултифункционален човек с много ангажименти и успява да ги съчетава. В този смисъл на него не му представлява никакъв проблем да е в дадена тема, която в ефир разискваме, в следващия момент да използва 5-минутните реклами, за да свърши нещо лично, по телефона да се чуе с някого, да реши някой въпрос с майка си, например котлето в Кокаляне, което жестоко го нерви и така, в следващия момент продължаваме, както си е редът. Това на него не му пречи, той има куп неща да върши, много малко време, предвид, че има и театрални ангажименти и успява да ги съчетае”, споделяла е Деси. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ето кой е следващият който влиза в “Капките”

Новият сериал на БТВ с огромен интерес преди старта