in

7 неща, които никога НЕ трябва да казвате на ЖЕНА!

1. „Трябва да се промениш“
Да, точно така. Не трябва да изисквате от една жена да се променя. Трябва да я приемате такава, каквато е, защото това е истинската любов. Ако тя има държание, навици или качества, които вие не понасяте, по-добре се разделете цивилизовано, отколкото да изисквате тя да се променя заради вас.

2. „Напълняла ли си?“
В никакъв случай не намеквайте на една жена, че е напълняла. Повечето жени са изключително чувствителни на тема килограми и винаги се стремят към перфектен външен вид. Ако зададете такъв въпрос не само че ще й докарате комплекси, които може би вече има, но има и вероятност да ви сметне за прекалено груб. Бъдете джентълмен.

3. „Бившата ми правеше/ не правеше това.“
Това може би е най-голямата грешка от всички. Не споменавайте името на бившата си освен, ако тя сама не ви попита. Оставете миналото и се концетрирайте върху бъдещето. Ако кажете това, тя със сигурност ще си помисли, че правите сравнение и че може би още мислите за нея и това ще я нарани.

4.“Времето ще покаже“
Една жена иска да знае какво да очаква от вас и какви са намеренията ви към нея. Ако не искате връзка с нея или още не сте сигурен в чувствата си, по-добре й кажете истината. Не я залъгвайте и не й губете времето.

5. „Ти си луда“
Това най-често се споменава при скандал. Моля ви, не се дръжте като кретен. Трябва да знаете как да подходите при такава ситуация. Прегърнете я, кажете й нещо мило, извинете се, ако трябва. Но в никакъв случай не правете още по-голям скандал с подобни фрази.

6. „Може ли да те целуна?“
Не, не я питайте. Жените харесват решителни мъже, които умеят да рискуват. Този въпрос би звучал меко казано нелепо. Не сте деца все пак.

7. „Не си права“
Никога не спорете с жена. Винаги тя е права, каквото и да става. Ако продължите спора единственото, което ще направите е да си създадете допълнителни главоболия. Сигурни ли сте, че искате да изтърпите сърдене дни наред и натяквания за това, че не я разбирате? Едва ли. По-добре прекратете спора и й купете шоколад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Как да продължим напред независимо какво?

Майки пазете си децата ! Престъпна схема е отново във ход !