in ,

6 типа мъже и техните характеристики

Сигма мъж

Мъжът Сигма е аутсайдер и самотник, който никога не разкрива нищо за себе си, поради което винаги изглежда мистериозен. Той е тих човек , но не и срамежлив. Достатъчно твърд е и когато е необходимо ще изрази мнението си и ще бъде чут. Такъв мъж е уверен и се справя достатъчно добре както с физическата, така и с интелектуалната работа. Сигма се формира от години на несгоди. Той често е дори по-мощен от алфата и омегата поради способността си да убеждава и манипулира други хора.

Омега

Омега мъж

Мъжът омега често е съчетание от положителните качества на алфа и бета. Предпочита да бъде водеща фигура във връзките си и си поставя граници в любовта, които никога не нарушава .Той може да даде на една жена това, от което се нуждае за щастлива връзка. Омега не обича да работи в екип, а предпочита да прави всичко сам.

Делта

Делта мъж

Делта мъжът е обикновен човек, който иска да стане успешен и да намери някой, който да го разбере. Той няма самочувствието на алфа мъжкар, но е близък до този тип. Не се страхува да каже какво мисли и обича да му се възхищават. Харесва красивите жени и скъпите коли, знае си цената и винаги се стреми към нещо.

Гама

Гама мъж

Такива мъже са интроверти. Изключително умни са, но по нищо не приличат нито на алфа, нито на бета типа. Те се опитват да постигат целите си, но не са готови да полагат прекомерни усилия за това. Искат да бъдат успешни, но не винаги успяват. Гама мъжът винаги ще се съгласи с шефа си, но в същото време той никога няма да каже това, което наистина мисли. Отношенията с такива мъже могат да бъдат трудни, защото те често стават обсебени от жената.

 

Бета

Бета мъж

Бета мъжът е резервиран, отговорен и внимателен. Повечето съвременни мъже са от бета тип. Те са по-чувствителни, по-малко агресивни, тихи. Възможно е да се намират в сянката на алфа мъжете. Изключително добри приятели, внимателни към останалите хора. В романтичните си връзки са изключително лоялни, много добри съпрузи са и са много по-правилен избор за жените.

 

Алфа

Алфа мъж

Обикновено такъв човек е лидер, мачо, уверен, леко агресивен и взискателен. С него се работи трудно, въпреки харизмата му. Когато той говори, другите мълчат, обича да бъде под светлината на прожекторите. Купоните са в кръвта му и има много приятели. Не обича самотата, но цени свободата си и не би я заменил за нищо на света. Такъв мъж е привлекателен, но не е непременно красив. Жените обикновено се влюбват лесно и много дълбоко, заради което накрая е възможно да страдат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Русия

САЩ и Великобритания обвиниха Русия, че разпространява дезинформация за войната в Украйна

Откриха седем тела, заровени в гора край София, задържан е погребален агент