in

18+ Фолкаджийката Ванеса се разгологъзи пред студенти

Певицата се подвизава с псевдонима Малката, защото няма права върху името си
Фолкпевицата с артистичен псевдоним Малката си показа силиконките пред студенти по време на последното й участие в столичен клуб. Доското известната като Ванеса певачка сама се похвали, че бюстът й е увеличен съвсем скоро и тя нямала търпение да го покаже на целия свят. 

Брюнетката бе прекалила с оскъдността на облеклото си от кръста нагоре и буквално през цялата вечер ту едната гърда, ту другата се показваха пред очите на екзалтиралите студенти, като особено доволни от щедрата гледка бе мъжката част от присъстващите в клуба, а по-смелите дори правеха снимки и клипчета.От своя страна в средата на рецитала си изпълнителката усети за гафа, който е допуснала с облеклото си и опита да придърпва двете парчета плат, които играеха ролята на блуза.


Певицата Ванеса се подвизава с артистичното „Малката“, тъй като не може да използва името, патентовано от предишните й издатели. Тази година тя дръпна доста заплашително за конкуренцията и издаде четири тотални хита. Фенове на лекия жанр са категорични, че това ще е новата Галена в попфолка и я дели не повече от година до върха.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ицо Хазарта показа малката си дъщеря

Ето на какво учи Мария дъщеря си