in

150 000 хил. лева раздаде БиТиВи


Близо 1 365 000 зрители станаха свидетели на победата на Веселка в събота вечер по bTV

23-годишната Веселка Маринова спечели петия сезон на „Фермата“ и голямата наградата от 100 000 лева. Многодетната майка от село Борима стана първата жена победител в шоуто у нас. Грандиозният финал на петия и най-успешен сезон на „Фермата“ под мотото „Нов свят“ събра рекордните над  1 225 000 зрители пред малкия екранТе проследиха как Веселка удържа категорична победа във всички 4 битки на Арената, събра безпрецедентна зрителска подкрепа – 79 % от вота на феновете пред малкия екран и беше подкрепена от мнозинството от отпадналите участници. По време на финала на пети сезон отпадналите участници също имаха право за глас и избраха за своя фаворитка при жените Веселка и за свой любимец от мъжете Красимир.

Многодетната майка получи тежка травма на ръката още в първата битка срещу Маргарита Христова, но реши да продължи участието си и победи и в двете игри срещу втория финалист Красимир Джунов.

Програмният директор на bTV Media Group Маргарита Александрова, която връчи чека за 100 000 лева на победителя, обяви старта на записванията за следващия сезон на риалити шоуто в България.

Андриян Асенов спечели „България търси талант” и наградата от 50 000 лв. Той впечатли журито и зрителите с невероятното си изпълнение на сцената на най-гледаното шоу у нас.

Той получи първия „Златен бутон“ в този сезон на „България търси талант“. Славена Вътова нямаше капка съмнение, че незрящият имитатор заслужава да отиде директно на големия финал.

На трето място зрителите поставиха DANCE STATION, а на второ – математическия талант на Георги Георгиев.

Реалити форматът за хора с разнообразни таланти дава сцена на професионалисти и аматьори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Кои са най-добрите Коледни филми?

Как да не дебелеем и изглеждаме зле през зимата