in

ШОК: ИЗХВЪРЧА ЛИ ЕМИЛИЯ ОТ “ПАЙНЕР”?

Шокиращи слухове разтърсиха чалга феновете в последните дни. Все по-упорито се мълви, че след Камелия, Емилия е поредната певица, която е на път да изхвърчи от чалга империята “Пайнер”!

Това лято Емилия се омъжи за Жорж Башур, като покрай трагедията на магистралата със сина на бизнесмена и по семейни причини, тя преустанови изявите си за доста време. Дали фактът, че откакто се задоми кариерата сякаш е на по-заден план за сметка на семейството, е подразнил продуцентите й от димитровградската компания, или причината е друга, но за пръв път Емилия не фигурира във фирмения календар за 2019, разкрива светското предаване на ПИК TV “Жълтите новини”.

А същевременно към днешна дата е една от най-вървежните в чалга фабриката на Митко Пайнера. По традиция на страниците на календара място намират само изпълнителките, които имат участия и представят адекватна продукция, но въпреки това г-жа Башур не присъства в него.

Не само това обаче навежда на мисълта, че дните на Емилия във фирмата са проброени. Преди няколко дни се излъчи концертът от “Арена Армеец”. Според присъствалите в залата изявата на Башур е била сред най-ефектните откъм хореография, но въпреки това по ведомествния канал показаха само изпълнение на дуета й с Емрах Стораро. Реално от цялото й представянето бяха оставени само 4 минути.

Освен всичко изброено Башурката не присъства в обложката на новата фирмена компилация, а най-новите й парчета не са качени в каналите на “Пайнер” в платформите за видеобмен. Явно след неколкократни закани от страна на Митко Пайнера, вече е настъпил моментът и Емилия да бъде пръждосана от играта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

НИКИ ИЛИЕВ ПРЕВЪРТЯ ИГРАТА, НАПРАВИ 700 БОНА С НОВИЯ СИ ФИЛМ

Ненчо Балабанов издаде: Жена печели „Маскирания певец”.