in ,

Четири причини той да изчезне след първата среща

Дългоочакваният момент е настъпил. С него сте се запознали в социалните мрежи, общували сте известно време и най-сетне ти е предложил да се срещнете. В чата комуникацията е вървяла гладко, той е интелигентен и забавен. Смяташ, че той мисли същото за теб. Денят на срещата е тук.

Виждате се, отивате на кафе или на вечеря, пиете коктейли. Той е точно такъв, какъвто си си го представяла и всичко в него ти харесва. Оставаш с приятни емоции. Тогава идва следващия ден. Той не те търси. Минава седмица, но от него няма и помен.

В началото си мислиш, че просто му трябва малко време да анализира ситуацията, но в един момент осъзнаваш грозната реалност.

Той няма да те потърси.

Колкото и да се ядосваш на себе си и да се чудиш каква е причината, няма да узнаеш никога. И не си и помисляй да го потърсиш първа! Сега ще ти издадем какви могат да са хипотетичните фактори, които са повлияли за това той да не ти звънне след първата среща:

1. Говориш прекалено много

говориш

По време на срещата той не е казал почти нито една дума. Ти си му разказала всичко за родителите си, досадния ти шеф, предателствата от приятели, брат ти, сестра ти, домашния любимец, комшийката, всичките ти драми в живота. Повярвай ми, изпилила си му нервите.

Момичета, трябва да запомните, че понякога е добре да давате думата и на човека отсреща. Бъдете по-сдържани.

Старайте се да поддържате оптимално темпо на разговора, като и двамата споделяте поравно. В противен случай ще прогонвате всеки един мъж. Задръжте импулсивността си за по-късен етап от отношенията. Сега е важно да бъдете загадъчни, за да задържите интереса му занапред.

2. Твърде натрапчива си

натрапчив

Срещата още не е свършила, а ти вече си му предложила къде да отидете следващия път и си му споделила общи планове за близките три месеца. Вече дори си измислила къде ще ви е сватбата и как ще се казват децата ви. Груба грешка!

По този начин няма да накараш мъжа да мечтае и да си визуализира бъдещето си заедно с теб, а обратното – ще го изгониш със скоростта на светлината. Остави го той да бъде инициативният и дори се прави леко на недостъпна. Събуди инстинкта на ловеца. Ако той знае, че си му в кърпа вързана, няма да има за какво да се старае.

3. Готова си да го пуснеш в леглото си

легло

В крайна сметка това е целта на мъжа и той мисли за това. За него е сто пъти по-удобно да пиеш няколко чаши алкохол и да го поканиш вкъщи, за да правите секс. Дали това е правилно? Със сигурност не.

Ако допуснеш да си легнеш с него още на първата среща, много вероятно е да няма втора. По този начин той вече е постигнал целта си и няма да му бъдеш интересна. Също така мъжете не са склонни да проявят сериозни намерения към жена, която го е допуснала до спалнята толкова рано, защото ще реши, че правиш така с всеки и постоянно.

Накарай го да се поизпържи малко и не правете секс поне до трета среща.

4. Той има нереалистични очаквания

очаквания

Много е вероятно той да е нарисувал в главата си нереалистичен образ относно теб. Също така е възможно виновната да си ти. Момичета, старайте се снимките в социалните ви мрежи да са максимално близки до реалността, защото в противен случай ще залъжете не само него, а и себе си. Той ще очаква на срещата да дойде момичето с дългите крака, правия нос и перфектно изпъкналите скули, защото такъв образ сте създали за себе си в профила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Василев

Асен Василев обясни как ще се дава отстъпката за гориво

Василев

Василев: Тази година няма да има предсрочни избори, за догодина не е ясно