in

Цеци Красимирова става дизайнер

Цеци Красимирова сбъдва още една мечта. Топ моделката открива собствена модна линия, научи единствено „Галерия“. Проектът ще се спонсорира изцяло от съпруга й Майкъл Струмейтис, а дрехите ще са от най-високо качество и предназначени за елита. Предполага се, че брандът ще се казва „Ceca“ (на латински). По подобие на нашумялата марка на дизайнера Филип Плейн, цените ще са изключително високи, само за отбрани представители на хайлайфа.


 За пример – обикновените рокли на „Philipp Plein“ започват от 500 евро. Брандът на Цеци ще следва основно нейния бунтарски стил и по това също ще напомня на световноизвестния дизайнер, разкриват запознати. 

Красимирова е изключително суеверна и към момента излизането на марката се пази в пълна тайна. Смуглата красавица от малка правела модели на дрехи и била влюбена в модата. Семейството й обаче не можело да си позволи да й плаща обучение за дизайнер и в крайна сметка се ориентирала към манекенството.  

 Както е известно, Цеци отдавна не разчита на кариерата си на фотомодел. Преди години влезе в бизнеса с отглеждане на канабис и именно така се запозна с бъдещия си съпруг Струмейтис. Милионерът е известен като Краля на марихуаната и в момента двамата разширяват бизнеса си. Още преди да се оженят, Биг Майк й обещал да спонсорира бъдещата й модна линия като сватбен подарък. Цеци нямала притеснения от евентуален провал, тъй като брандът й щял да се развива по-скоро като хоби.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ето на какво учи Мария дъщеря си

Веселка печели „Фермата“