in

Цеци Красимирова предизвика невиждан фурор със сватбената си рокля.

Сватбената рокля на Цеци Красимирова се превърна в истински фурор. Моделката се врече във вечна вярност на любимия си Майкъл Струмейтис. Приказната сватба се състоя в един от най-романтичните дворци край Барселона и се отбеляза, че това ще е една от най-бляскавите и запомнящи се сватби за 2019г.

Сватбата е излязла около 500 000 евро, като младоженците не спестиха от нищо. Специално за гостите на Цеци Красимирова от България, Майкъл ангажира чартър от Барселона до София. Денят преди сватбата, за гостите на Цеци имаше подготвена специална програма, включваща запознаване със забележителностите на Барселона. Специално за украсата на двореца младоженецът е поръчал цветя от Холандия в промишлени количества. Най-впечатляваща беше роклята на булката.

Тя повери изработката й на Евгения Борисова. Няколко пъти Цеци Красимирова пътува до България заради проби на роклята, но чакането си заслужаваше. Дни след сватбата, световни модни критици отбелязаха безупречната визия на Красимирова, което означава, че дизайнерите на булката, са си свършили работата успешно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

„Господари на ефира“ окончателно слиза от малкия екран

Кои са най-слабите зодиакални знаци в секса?