in

Трудният път на Джим Кери

Днес той е един от най-известните и обичани комедийни актьори. А и един от най-високоплатените. Но преди да стигне дотук, роденият в Канада Джим Кери, който днес навършва 58 години, е трябвало да мине през много изпитания и лишения.

Още когато е бил на 12 години на Джим Кери му се налага да познае трудните страни на живота, след като баща му губи работата си като счетоводител и цялото семейство се премества да живее в каравана.

След като положението не се оправя в продължение на няколко години, 16-годишният Джим Кери напуска училище, за да се хване на работа. Актьорът, който един ден ще разсмива целия свят с откачените си физиономии, е трябвало да бърше подове във фабрика за производство на гуми.

Баща му няма много, което да му даде, но му предава любовта си към комедията и таланта да разсмива хора. Джим Кери става стендъп комик и не се отказва от този път дори когато след първото му представление публиката го освирква. С времето шегите и представянето стават по-добри и Джим Кери започва да привлича първите си фенове.

Малко след това заминава за Лос Анджелис, където участва в някои филми и сериали, но трудно връзва двата края. Актьорът е споделял даже, че първото му жилище в града е бил един килер в апартамента на негов познат актьор.

Когато актьорът получава роли в превърналите се вече в класика комедии „Ейс Вентура“, „Маската“ и „От глупав по-глупав“ получава световна слава и става един от най-търсените и високоплатени актьори в Холивуд. – LADYZONE.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сватбен бум за 20.02.20

Борис Дали отваря старчески дом