in ,

ТРИЗЪБЕЦ В ГЪРБА: Момоа не иска да работи с Хърд

Вмомента очите на почти целия свят са насочени към съдебната зала във Вирджиния. Там, от повече от 10 дни, се разиграва най-интересната сага – тази между Джони Деп и Амбър Хърд. Двамата са един срещу друг по дело за клевета, което актьорът заведе срещу бившата си жена.

Самият Деп седна на свидетелската скамейка, отговаряйки на въпроси в продължение на четири дни. Предстои и Хърд да даде показания.

И докато има малка част, която все още застава зад Амбър Хърд, то мнозинството от зрители вече напълно вярва, че Джак Спароу всъщност е бил истинската жертва на домашно насилие.

Това се потвърди и от аудиозапис, който, според експерти, може да спечели делото за отбора на Джони. В записа се чува как Хърд казва на вече бившия си съпруг, „Кажи на света. Излез и кажи, че аз, Джони Деп, съм жертва на домашно насилие. Да видим дали ще ти повярва някой“.

Нещата за актрисата започват да стават още по-лоши, след като излязоха твърдения, че колегата ѝ Джейсън Момоа не е искал да работи с нея по втората част на „Аквамен“. Цитира Телеграф.
Западните пишат, че той дори е пожелал Хърд да бъде заменена от Емилия Кларк, с която си партнира в „Игра на тронове“ и поддържа близко приятелство.

Доказателство за това на коя страна е застанал Момоа се вижда и от последните му действия в социалните мрежи. Наскоро фенове забелязаха, че той е започнал да следва Джони Деп в Instagram. Според тях, това е категоричен показател, че Джейсън всъщност няма да застане зад гърба на Амбър, както се смяташе по-рано.

Други известни личности, които са подкрепили Деп, са Пенелопе Круз, Хавиер Бардем, Сиа, Дж. К. Роулинг и Пол Бетани. За последния се заговори и в един от дните на делото, когато Джони даваше показания. Тогава той заяви, че Хърд е мразела Бетани, защото е прекарвал твърде много време с вече бившия ѝ съпруг и го е смятала за заплаха за връзката си.

В интернет се появи петиция, която моли продуцентите на „Аквамен“ да премахнат Амбър Хърд, която е събрала вече над 2 милиона подписа. Тя изигра ролята на Мера в първия филм, като се очаква да се завърне за втори път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

русия

Русия поразила американски оръжия на самолетна писта край Одеса

азовстол

ООН потвърди, че е в ход евакуация на цивилни от „Азовстал“