in

Тото сравни Гери-Никол с менте от Aliexpress

След появата на новата песен, на Гери-Никол „Шефе шефе“, в колаборация с Бандата на ръба, реакциите на меломаните в социалните мрежи не закъсняха! Те започваха от хумористични колажи и стигаха до хапливи подмятания за плагиатство, от световната сензация Карди Би. Рапърът Йонислав Йотов, познат като Тото от група „Скандау“, изрази публично си недоволството от новият проект на малката дива, сравнявайки продукцията и със масова стока на промоция, от известен сайт за пазаруване.

Това образува напрежение в целия музикален бранш и доста от колегите им, направиха коментар и взеха страна по казуса. Според твърденията на Тото, музиката на Гери-Никол напоследък не е слушаема, поради простата причина, че той вече не взима участие, в създаването на текстовете и. От своя своя страна Варненската принцеса, опонира на победителят от „Вип брадър“, в своя инстаграм профил, акцентирайки върху липсата на колегиалност и уважение към работата на артистите.

Гери-Никол, изпрати Тото, „да си ходи на къщата в Бяла Слатина“, докато тя се разхожда по Мексиканските плажове. Това отново, бе предпоставка за напрежение и виртуалната престрелка между феновете на двамата изпълнители, набра голяма скорост за отрицателно време… за щастие само в социалните мрежи. Появиха се и спекулации, относно възможността, този конфликт да е ПР ход, но това ще оставим да бъде потвърдено или отречено от самата Гери-Никол, защото доскорошните приятелски отношения между двамата изпълнители не са тайна за никого.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Палома се върна на пазара ! След тежка раздяла инстаграмърката отново показва прелести.

Митко от „София ден и нощ“, с последени напъни за известност.