in

ТОП 5 НАЙ-ДОБРИТЕ ЗОДИИ В СЕКСА

Каквото и да си говорим, както и да извъртаме темата, все стигаме до въпроса за секса и за това, кой какво предпочита, какво може и как го прави. И в това няма нищо лошо – сексът несъмнено е едно от най-приятните занимания.

Днес ще ви разкрием кои знаци от зодиака са най-горещи под чаршафите.

Скорпион

Това е най-секси знакът от зодиака. Всички Скорпиони са неустоими и излъчват магнетизъм, който не може да бъде скрит. Те са перверзни и без умисъл се впускат в сексуална афера, но когато не става по техните правила – жилят!

Лъв

Няма как да останете безучастни към харизмата и топлината на този знак. Те са като истински лъвове в леглото и нямат задръжки!
И точно, защото са със завишено его и много силна аура, могат само с енергийно присъствие да докарат партньора си до оргазъм

Рак

Те са романтични и нежни, имат голямо въображение и обичат да изненадват партньора си под завивките. Никога няма да скучаете с представител на тази зодия, защото невинността, с която ви заблуждават в началото, ще ви накара да подцените безспорните им сексуални умения.

Дева

Те никак не оправдават името си и изобщо не са невинни девици.
Девите са силно сексуални и знаят как да дадат най-доброто от себе си. Склонни са да задоволяват сексуалния си партньор, дори когато не са в настроение, само за да докажат пред себе си и пред света, че са уникални любовници

Близнаци
На последно място, но не и по важност е зодия Близнаци.
Те знаят какво искат в леглото и как точно да го получат. Те са хитри и доминантни по време на секс. Обичат да командват парада, но понякога от скука, са склонни да се правят на слаби жертви, само за да предизвикат поредното торнадо в леглото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Мегз в еуфория – пуснаха приятеля и на свобода. Тя се размина без обвинения.

Биляна Лазарова в „Бугати“-то за 5 милиона на Ваньо Алексиев