in

ТОП 10 НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ЗЛАТОТЪРСАЧКИ В ХОЛИВУД

Холивуд е интересно и понякога зловещо място. 
Макар, че никога не ни липсват новини за холивудските звезди, ние непременно ще виждаме същите истории отново и отново, от една страна има тези знаменитости, които се забавляват по цял ​​ден, а от друга страна, едни популярни консуматори.
Понякога изглежда, че дори не могат да запазят личния  си живот и неизбежно се появяват истории за жени, които се срещат с мъже, много по-възрастни или много по-млади от тях.  И ние самите не можем да не се чудим, дали са с тях заради парите, но сега ще им отделим нужното внимание и ще разберем по нещо за  историите на златотърсачите.

10. Тамека Реймънд

Тамека Реймънд е бившата жена на певецът Ашър (Usher), която беше нарочена, като златотърсачка от неговите фенове, след като се разделиха.
Коментарите започнаха, когато се разкри, че певецът изцяло е подържал лайфстайла на Темека.
Ашър (Usher), през цялото време на връзката им, е пълнил кредитните и карти, а Темека от своя страна, се хвалела пред папараците, че е независима и е много богата стилистка.
След края на отношенията им, Ашър разбира, че Тамека продължава да живее в жилището му и да източва кредитните му карти.9. Сара Фъргюсън

Това е една златотърсачка, която се качи на високия път, но все още доказа, че дори кралските особи не могат да бъдат безопасни от златотърсачите. Сара Фъргюсън се омъжи за принц Андрю през 1986 г. 
Двамата се развеждат само пет години по-късно през 1991 г., но Фъргюсън споменала за парите на принц Андрю в исковата молба.
 Всъщност двамата останали приятели. Оказа се обаче, че Фъргюсън използва това приятелство, за да си направи пари. Тя успява да направи пари от принц Андрю, като посредник между принца и всеки, който иска достъп до него. В крайна сметка тя е била уловена от News of the World през 2010 г., които изпратиха репортер под прикритие, който се представи като индийски бизнесмен. Сара му казала, че ако плати 500 000 паунда, ще му даде достъп до принца.8. Рейчъл Хънтър

Бившата съпруга на рок звездата Род Стюарт, Рейчъл Хънтър имала едно успешно и брачно споразумение. Двамата успяха да останат заедно шестнадесет години, преди тя да си вземе 66 милиона долара, когато всичко свърши. Това беше въпреки наличието на предварителен план. След това бързо се оттегли и се сгоди с играча на НХЛ Джарет Стол, който е 13 години по-млад от нея. Този ангажимент не продължил дълго, но Хънтър поне успяла да си спечели още едно прилично уреждане.7. Габриел Обри

Като бивш съпруг на актрисата Хали Бери, Габриел Обри беше обозначен като златотърсач по време на развода на двойката. Това вероятно се дължи на искането на адвокатска такса от 50 000 долара. Освен това той искаше и 20 000 долара месечно от Бери, за да подпомогне и отгледа дъщеря им. Той твърди, че тази сума е необходима, за да се справи с разточителния начин на живот, в който сега е свикнала.


6. Кимора Лий Симънс

Кимора Лий Симънс се ожени за иконата на хип хоп Ръсел Симънс. Ръсел е основател на Def Jam Records, той е и собственик на няколко други компании. Когато двамата в крайна сметка решават да се откажат от отношенията си, Кимора може не е получава много от парите си, но все още има достатъчно. Вместо да спечели дебел чек, Кимора поела модела на Ръсел Фат Фарм и  съумява да натрупа още повече долари, като създаде и риалити шоу. Сега тя е омъжена за инвестиционен банкер.


5. Хедър Милс

Знаеш, че нещата не са добри, когато собственият ти публицист започне да те нарича златотърсач. Това се случи с жената с дървения крак. Хедър Милс става име на домакинство през 1993 г., след като е била жертва в автомобилна катастрофа. Сблъсквайки се с полицейски мотоциклет, левият й крак трябваше да бъде ампутиран точно под коляното. Тя успя да получи компенсация в размер на 200 000 лири стерлинги, която тя използва за създаването на здравния тръст на Хедър Милс. Тя отново удари заглавия, когато се омъжи за Пол Макартни през 2002 г. Двамата успяха да останат заедно в продължение на шест години, преди нещата да се влошат. По време на развода, Милс се бори в съда, за да получи $ 250 милиона, твърдейки, че е преживяла физическо и емоционално насилие по време на връзката им с Макартни. В крайна сметка съдията решава, че сумата, която Милс е искала, е твърде висока и й дава само 50 милиона долара.4. Кевин Федерлайн

Хората обичат да стереотипират жените като златотърсачи, но момчетата също могат да се включат. След като се запознава с Бритни Спиърс за кратко три месеца, Федерлайн се сгодява и след това се жени за певицата. Романсът им продължава само в две кратките години, преди двойката да реши да се разведе. Последвал развод за развод, от който Кевин, не само получава родителски права за децата, но и получава месечна издръжка за дете, на стойност 20 000 долара.3. Ейми Ървинг

Ейми Ървинг започва да се среща със Стивън Спилбърг през 1976 г., когато за пръв път започва актьорската си кариера. Те датираха общо четири години, преди Ървинг да се сблъска с Уили Нелсън. Тя участва заедно с Нелсън по това време във филма Honeysuckle Rose. Актьорската кариера на Ървинг в крайна сметка започна да се руши и по това време тя се върна в Спилбърг. Спилбърг й прости и те се ожениха през 1985 година. Въпреки това любовната им връзка завърши с развод през 1989 г. Въпреки предварителен договор, написан на гърба на салфетка, Ървинг успяла да получи сладко селище от $ 100 милиона.2. Ивана Тръмп

Като бивша съпруга на Доналд Тръмп, Ивана е била силно ударена с титлата на златотърсачка по време и след връзката им. 
Веднага след като се оженили, Ивана се уверила, че използва всички удобства, които Доналд могъл да и предложи. 
Това включвало парите му, престижа и корпоративните офиси. 
Ивана прекарва времето си между многобройните пищни имоти на Доналд, като работи като един от членовете, на борда на директорите на компанията му. 
Говори се, че при развода е получила 20 милиона долара и 14 милиона щатски долара в Кънектикът, след като техният развод е финализиран. 
Има и разпоредени 350 000 долара годишна издръжка. 
След това тя се омъжи за 35-годишния Росано Рубиконди,  защото очевидно нямаше намерение да понижи стандарта си.
Сватбата и с Рубиконди струваше общо 3 милиона долара.


 1. Елин Нордегрен

Приключенията на Елин Норденгер започвот в Стокхолм, Швеция, където тя работи в магазин за дрехи, наречен Champagne.
В крайна сметка тя се сближава с Мия Парневик, която е съпруга на шведски голфър на име Йеспер Парневик. Тогава Парневик наема Нордегрен за тяхна бавачка и това означавало, че Нордгрен трябва да се премести в Съединените щати. Там тя се среща с Тайгър Уудс, по време на Откритото първенство през 2001 година. 
След като връзката й с Уудс приключва, Нордегрен успява да си намери удобни 100 милиона долара. Оттогава е продължила навиците си за запознанства с богати мъже. Другите й взаимоотношения са синът на милиардера, друг професионален спортист и 55-годишен управител на въглища в милиардер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Mis-ruse

Помните ли това чудовище? Няма да повярвате как изглежда днес!!

Новата „песен“ на Ани Хоанг