in ,

ТИТА ПОЛУЧИ ВУДУ КУКЛИ НА ГЕРИ-НИКОЛ И ДАРА

Певицата Тита отворя нова страница в кариерата си със своя нов албум „Аз съм Тита“. В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ певицата разказа, че в него има повече баладични и по-малко комерсиални парчета.

Николаос Цитиридис подари на Тита две вуду кукли – едната на Гери-Никол, а другата на Дара, както и карфици, които да използва, за да „нарани“ конкуренцията. Певицата обаче избра да махне карфиците от куклите.

Предизвикателството за Тита бе да класира тримата си дуетни партньори – Криско, Папи Ханс и Боро Първи, в три категории – най-умен, най-талантлив и най-сексапилен. При отказ тя трябваше да пие отвратителен шейк от бели бъбреци, гнили краставици, мухлясало авокадо, презряло люто тофу, разредено с кървавица и гарнирано със сушени буболечки.

Първоначално Тита започва да подрежа дуетните си партньори, но след първата категория предпочете да се откаже и да пие от шейка. Неочаквано за всички на певицата й стана лошо и водещият бе принуден да обяви реклами по спешност.

След рекламите се оказа, че Тита е имала уговорка с екипа и е изиграла, че й става лошо, за да направи номер на водещия.

Утре в социалните мрежи ще бъде качено видеото, заснето по време на рекламите, в което Тита разкрива на Николаос, че са му направили номер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Галена се нащрака в най-известният хотел

Куп известни и неизвестни цъфнаха без грим