in

Стоян от „Игри на волята“ се моли на Марешка за инстаграм последователи. /ЧАТ/

В конфронтация след предаването „Игри на волята“ влязоха плейметката Марешка и мачото Стоян. Скрийншот на техен чат изтече в мрежата.

В съобщенията ясно се вижда как той се моли за инстаграм реклама на профила му на своята съперница от предаването – Маша. С мили думи и изречения той подканва сексапилната русокоска да му помогне в популяризирането на интаграм профила си.

Чат между Марешка и Стоян

Няколко часа по-късно на мушката й е борсукът Георги, също от племето на „Прабългарите“. На Марешка й пращат чат между тяхното племе, където Георги не се изказва особено ласкаво за нея. „Онази ВИП персона от голямото добро утро Бардем Глущук, която не е селянка, я е нахапало куче. Голяма трагедия, чак по тв трябва да се знае“, заяде се той след инцидента, който Марешка претърпя преди седмица. 
Тя обаче не му остана длъжна и го направи на нищо в личния си профил в социалната мрежа: „Селяк смотан. Фертис. Нали жена ти е борсук и не може да имаш Фейсбук и Инстаграм, ямболски боклук, къв дявол.. Такива като него ги правя на посмешище всеки ден.  Хора, поствайте сторита за Наско, дано да спечели!!! Дано такива идиоти като него, да не ги излъчват по телевизия повече. Вип персоната не би погледнала такъв селяк. Ама селяци като него си гният в селото“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Теа и Наум го показаха

Бориса Тютюнджиева капо