in

„Старата“ Джена се завърна“

Поп-фолк изпълнителката Джена най-после зарадва почитателите си с песен, която им напомня за предишните й хитове. Още със старта на кариерата си Джена беше известна със стойностните си,  истински и тъжни песни, които докосваха сърцата на всички.

С това тя си спечели много фенове, които я подкрепяха и отправяха стотици положителни коментари към нея в социалните мрежи. Този ефект се дължи на това, че меломаните се припознаваха в изпълнението и посланието на песните, чиито текстове бяха много въздействащи.

През последните години обаче поп-фолк звездата промени изцяло стила си на пеене, което никак не се харесваше на почитателите. Те непрекъснато отправяха критики към проектите, които прави, защото смятаха, че е загубила индивидуалността си и способността си да се отличава от другите поп-фолк диви. Джена залагаше на комерсиални проекти и модерни звучения, които обаче не се оцениха подобаващо от тълпата. Феновете отдадоха промяната на тяхната любимка с връзката й с барабаниста Атанас Стоев.

Любовта, изглежда, е накарала Джена да остави настрана тъжните и сърцераздирателни песни и даде шанс на положителните и бързи парчета. Но ето, че тя най-после изненада феновете си с песен точно в неин стил. Само преди няколко часа излезе песента със заглавие: „Вижте го, жени“, а самата й половинка също участва в проекта. В коментарите под песента можете да видите положителните мнения и похвали, за които тя дълго чакаше. Част от коментарите са: „Ето това е нашата Джена“, „Старата Джена се завърна най-накрая с хит“, „Това е нашата кралица“ и още много. Дали наистина песента заслужава възхищението на феновете, можете да прецените сами като чуете песента по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Мара Отварачката с пореден гаф

Ангелина плаши гаргите с джуки.