in

Слави се движи с бронежилетка

Слави Трифонов пее с бронежилетка на всичките си големи концерти, издали пред „ Уикенд “ хора от обкръжението на дългия. Шоумен No1 от години трепери за сигурността си и е взел най- сериозните мерки, за да не пострада от зложелатели и врагове. Източници на „ Уикенд “ разкриха, че Трифонов е бил с бронирана жилетка на концерта си на националния стадион „ Васил Левски “ през 2015 г., когато събра над 70 000 души – публика.

Слави от години се движи с брониран джип и 7 души охрана. По брой на гардове той задминава даже някогашните страховити мутри. От много време шоуменът не излиза от дома си без охранители, които следят за сигурността му и го транспортират от дома до офиса му. Когато се налага да излиза пред по-голяма публика или сред хора, Трифонов задължително облича непробиваемата от куршуми дреха. 

Повече от 15 години Слави движи със стабилна охрана и е недостъпен за журналисти и папараци, тъй като здравеняците не позволяват и муха да прелети над него. Въпреки че в полицията нямат информация досега да е имало каквато и да е заплаха за живота му, той е сред най – стриктно пазените хора в държавата. Средната възраст на охранителите му е 30 – 35 години, като всички са минали през системата на МВР. Едни от тях са били лична охрана на големци – политици и едри бизнесмени, други пък са от частите на НСО. Шефът на охраната на Слави е с него вече 20 години,като именно върху плещите му пада цялата тежест и отговорност за кадрите, които ще обслужват шоумена. Всяка седмица се прави стриктен график, в който се изясняват дежурствата по шофиране на автомобил, придружаване или нощно дежурство пред дома на Дългия. Със себе си той винаги има поне шестима бодигардове, двама от които са отговорни да управляват двата му джипа, а другите се грижат за сигурността му. Не са редки и случаите обаче, когато Слави пътува с всичките си налични охранители , които го ескортират като бос от средата на 90-те години на миналия век. Трифонов ги нарича „ Моите сътрудници “.

Бронежилетката на Трифонов е за скрито носене, като му осигурява надеждна защита на предната, задната, както и на страничните части на торса. Тя е с ниво на защита, което е най-високото на противокуршумна защита, което може да се предложи от леки, меки и удобни за носене жилетки. Ризницата също така предпазва от намушкване и разрязване с хладни оръжия и счупени бутилки. Непробиваемата от куршуми дреха струва малко над 3000 лева , което е нищожна цена, за сигурността на шоумена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Сеир: Гаджето на Луна я заплаши с отмъщение, а тя него – със затвор

„Господари на ефира” отиват при Слави