in

Скандал в порно индустрията ! Paypal прееба порно актьорите на Pornhub.

Стон и викове на порно актьори кънтят в цял свят, но този път не от удоволствие а заради прецакването което им спретна PayPal – слагайки край на плащанията чрез тях. 

Опустошителната новина за независимите порно актьори беше обявена късно в сряда вечерта, когато PayPal реши да се присъедини към няколко други банки и приложения, които отказват да осигуряват услугите си за личните видеоклипове, публикувани в порно сайта. 

Ако не знаете, Pornhub позволява на независимите порно “изпълнители” да качват и продават свои собствени видеоклипове, но се нуждаят от метод за събиране на пари от потребителите. Финансови институции като JP Morgan Chase, Bank of America, Capital One, Square и Venmo от известно време са извън бизнеса на Pornhub … а PayPal беше един от последните останали начини на самопродуциращите се голтаци да получат заплащане. Но вече не … 

От Pornhub твърдят, че са опустошени от решението на PayPal да спре изплащанията „на над триста хиляди порно актьори, които разчитат на тях за поминъка си“. 

В момента в екипа на порно платформата цари ужас, и се мислят варианти как да се помогне на “изпълнителите”, които чакат плащания чрез PayPal. 

От PayPal не дадоха обяснение защо цакаха порно гиганта по този начин. Другите финансови институции направиха същия ход, след като Конгресът прие Закона за борба със секс трафика в Интернет през 2018 г. 

Това е последният удар за Pornhub, който миналия месец отряза цялото съдържание от Girls Do Porn – отделна компания, която беше обвинена в принуждаване на десетки жени в заснемане на видеоклипове за възрастни. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Скандално ! Изтече порно на Джулияна Гани (снимки 18+)

САМИ И СИЛВИЯ ЦЯЛА ВЕЧЕР ПЪШКАТ ПОД ЗАВИВКИТЕ, ЕДВА НЕ СЧУПИХА ЛЕГЛОТО