in

Сеир: Гаджето на Луна я заплаши с отмъщение, а тя него – със затвор

Сеирите между Луна и доскорошния й любовник Горан продължават . Здравенякът от Русе е заплашил чалга звездата, че нападките от нейна страна в последно време няма да останат ненаказани.

“Русата мадама с черните очи, красавица Голяма и много и личи, любовта й е голяма към всички без пари, а аз съм Горан и го запомни !“ . Това послание е изпратил бившият състезател по кану-каяк на Луна, а последните му думи звучат заплашително.

Устатата певица, която не цепи басмата никому, Отговори на Горан в типичния си стил: “ Горане, благодаря ти за тази серенада ! За жеста много мило,но нещо не ти се е получило. Не разбрах целта ти – да ме впечатлиш или да ме изплашиш. Да не си станал талибан или да си прекалил отново с дозата! ? Моля те, върни се в комуната защото следващата ти квартира ще е затвора ! ! ! “ .

Луна нарита без време младока, след като няколко седмици му се обясняваше в любов из социалните мрежи. Миналия уикенд пък Елза Парини разкри в светското предаване на ПИК TV, че Горан се е навъртал около певицата с Користни цели.

„Луна му открила банкова сметка, искала да му купува кола , дала му един от апартаментите си, живял е при нея, но се усетила, че Горан не е много читав. Имала е съмнение, че е с нея, заради това, което е – за да я използва за трамплин да стане известен, това му е било фикс идея. Той се е интересувал от финансовото ѝсъстояние, случвало се е да я подпитва дали си е взела милионите от КТБ „, заяви Елза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Джендър отмъкна награда от Блатечки за любим актьор

Слави се движи с бронежилетка