in

Роксана за първи път опита авокадо в “Черешката на тортата”

Роксана доказа, че освен хитови песни, може да готви и вкусни ястия. Певицата е част от звездния отбор в „Черешката на тортата“ тази седмица.

Тя представи на зрителите своя поглед на традиционната българска кухня и изненада приятно шеф Манчев и съотборниците си в шоуто.

“Обстановката, която тя създаде като домакиня беше много топла – откровена бе тв водещата Ева Кикерезова.

Певецът Орлин Павлов пък заяви: “Всичко, което си направила, е от сърце, искрено, такава каквато си и ти – неподправена. Трябва да има повече хора като теб…“

Останалите участници в кулинарното шоу тази седмица са още Мис България 2015 – Марина Войкова и риалити героят Джино Бианкалана, които също оцениха високо кулинарните умения на Роксана.

Така в края на вечерта, звездата на “Пайнер“ събра максималните 40 точки.

За своето представяне тя заложи на голяма доза артистизъм. Това си пролича още при пазаруването. С нея на Женския пазар бе цял духов оркестър.

Предизвикателството на шеф Манчев бе “авокадо“.

“Направо се чудя откъде да започна с това авокадо. Честно казано, за първи път го виждам така в ръката си. Нито знам пече ли се, не се ли пече… Никога не съм го яла“ – сподели с усмивка певицата.

Това обаче не я смути и тя предложи оригинална разядка с плода: “Писна от това авокадо, ще направя песен за него“, завърши шеговито  звездата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Джена стопли отношенията си със семейството си

Бергендорф и Гъмов опасно близки