in ,

ПЪРВО В CHERVENO! НОВИНАТА ЗА “БРЕЙЗЪРС” ФАЛШИВА. ХИЛЯДИ ИЗПРАЩАТ ГОЛИ СНИМКИ НА ФЕЙК СТРАНИЦА.

Брутален скандал е на път да се развихри. Преди броени дни, във фейсбук се появи страница, твърдяща, че е официален представител на порно гиганта в България. Стига се до там, фантомната страница да обявяи, че набира “млади и мотивирани момчета и момичета да станат част от екипа им”, след което приканват хората да им пишат на лично съобщение.

Обявата качена във фалшивата страница.

За нула време новината гръмва по всички родни медии и предизвиква нечуван интерес. Дори самите чекиджии стоящи зад фейк страницата се хвалят с това. С нас се свързаха десетки хора, които са писали за въпросната обява. Потърпевшите ни разказаха, че са им били искани лични данни, телефонни номера за връзка, както и интимни снимки. Според перфектно запознат източник на Cherveno.com, буквално хиляди балъци са се подвели и са изпратили свои голи снимки. 

От порнографската продуцентска компания се произнесоха чак днес: 

“Има фалшива страница във фейсбук, който твърди, че представлява Брейзърс в България. Наскоро същата страница обяви че търси талант. Ние от Брейзърс не сме свързани с тази с тази страница по никакъв начин ! Ако от тази страница са се свързали с вас, моля докладвайте ги”

Официалното изявление на “БРЕЙЗЪРС”

Въпрос на време е страницата да бъде изтрита, но остава въпроса какво ще се случи със “доброволно” събраните снимки, на наивни фейсбук потребители с мераци да се снимат във филми за възрастни. 

Възможно е със снимките и събраната информация да се злоупотреби. Възможно е, също така, да изтекат в интернет, ако отдела за борба с киберпрестъпност не се намесят. 

Късмет на “избраните”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

4 Коментара

  1. Няма такъв резил. Човека измислил тази схема е гениален ! Как не съм се сетил по-рано хахаха щях да си гледам безплатно и доброволно пичетата

Деси Слава прекали с фотошопа

Зара се развежда. Зачука мъжа си окончателно..