in ,

Притеснени майки: Педофил обикаля детски площадки в Тракия, сваля си гащите пред децата

Майки от Пловдив алармираха за съмнителен мъж с педофилски наклонностим който обикаля в близост до детски площади в Тракия. Разтревожени родители се свързаха с TrafficNews, за да съобщят, че вече няколко пъти са засичат мъж със свалени гащи около детските съоръжения.

Скандалната ситуация се развила в парка зад детска градина „Кремена“:
„Бяхме аз и още една жена с дечицата на междублоковото пространство на 15ти блок, децата си играеха. Този индивид премина край тях веднъж с наполовина свалени гащи. След 5 минути се върна и се насочи право срещу децата. Съблече се срещу тях с напълно ясно съзнание“, разказва потресено една от майките.

Тя разказва още, че заедно с насъбралите се жени скочили и се развикали на мъжа. Заради създалата се суматоха той веднага се разтичал.

По нейни описания мъжът е на среден на ръст, мургав с чуплива коса. Няколко пъти бил облечен с едни и същи черни панталони и яке.

От МВР съобщиха за TrafficNews, че началникът на районното е запознат с казуса. При обход на територията униформените ще имат предвид и ще извършват огледи за човек със съмнително поведение и действия. От полицията обаче апелираха в случай на подобни казуси, свидетелите веднага да сигнализират до органите на реда, за да може да се извършва проверка още на момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Катастрофа

Автомобил на НСО от кортежа на Радев претърпя катастрофа в Пловдив

путин

Путин наложи нови ответни санкции на Запада