in

ПРИКЛЮЧИХА СНИМКИТЕ НА “БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 9”

Тази година “Бързи и яростни: Хобс и Шоу” бе един от най-големите хитове на лятото, а почти сигурно един от най-гледаните филми на 2020 ще е следващата глава от приключенията на Доминик Торето и компания.

Снимките на деветата серия вече са приключили, съобщи в “Туитър” режисьорът Джъстин Лин.

“Официално приключихме снимките на “Бързи и яростни 9″. До момента това е най-амбициозният филм от поредицата и ще съм завинаги благодарен на нашите невероятни екипи в Лондон, Единбург, Тбилиси (Грузия), Пукет и Краги (Тайланд) и Лос Анджелис”, похвали се той.

По този начин той съобщи всички екзотични локации, където ще протече високоскоростният екшън в бъдещия хит. Появи се информация, че част от действието ще се развива в космоса, но за момента няма официално потвърждение дали това е истина.

Все още не знаем нищо за сюжета на филма, който е строго засекретен. Разбира се, няма да липсват бързи коли, стрелби и експлозии, а някои коментари предричат, че често ще чуваме думата “семейство” в диалозите, предава “Cinefish.bg”.

В “Бързи и яростни 9” ще видим отново Вин Дизел, Мишел Родригес, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Тайрийз Гибсън, Натали Еманюел и Хелън Мирън, а премиерата очакваме на 20 май 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Щерката на Фатик става детективка, иска да нищи психиката на престъпниците

ГОРЕЩ СПОРТИСТ ЗАМЕНИ ГРИШО В ЛЕГЛОТО НА НИКОЛ