in

Преслава е най-следваният изпълнител в Instagram!

Преслава си е Преслава и второ мнение няма! Най-о ипаната певица от меломаните, отбеляза поредният си успех. Топ изпълнителката премина над 500 000 последователя в Instagram, което я направи най-следваният български артист в социалната мрежа!

View this post on Instagram

Здравейте, приятели!😊Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рожденният ден на телевизия Планета! За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти. #preslava

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Наред с щастливото събитие за феновете на Преслава, дойде и лошата новина, че любимката им НЯМА да пее на концерта на телевизия „Планета“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Лорена: Искам да си сложа силикон!

Яница чукна над 10 000 000 за „Мома Яница“