in , ,

Преслава, Емилия и Фики АУТ от концерта на Планета, Галена под въпрос

Откакто екипа на Планета обяви ежегодният си концерт по случай Рожденият ден на телевизията , малки и големи са във възторг и чакат с нетърпение появата на голямата сцена на любимите си звезди. Неочаквано тези дни част от топ изпълнителите обявиха отсъствието си от вълнуващото събитие.

В началото на Октомври в интернет пространството се появиха спекулации, че Фики Стораро, няма да заеме място до колегите си по време на концерта. По това време той, ще придружи колежката си Галена зад Океана, за да зарадват сънародниците ни с предстоящото им турне. До този момент, изпълнителят на Пайнер не е коментирал спекулациите относно отсъствието си. Галена също пази мълчание за участието си, като за нея клюката гласи, че ще се върне на родна земя и бъде част от празника на телевизията. Интересното тук обаче, е че Галена, както и Емилия и Преслава заемат място в рекламата по случай концерта. Ще се окаже ли вярна липсата на Фики и ще се върне ли Галена за изявата, ще разберем на 3ти декември в зала Колодрума, Пловдив от 19:00ч.

Първа стъпка назад в социалните мрежи взе Емилия, като певицата публикува кадър в профила си в Инстаграм с доводите, че е съсредоточена върху проектите, които подготвя в момента, като се нуждае от сериозна подготовка, изискваща цялото й време. Тя поясни, че е в прекрасни отношения с музикалните си продуценти сем. Димитрови и за в бъдеще ще продължи да е част от музикалното семейство на Пайнер. Огнената блондинка благодари на феновете си, че застават зад нея и сподели, че няма търпение да ги зарадва с новите си проекти.

Листа на отсъстващите допълни и Преслава като два дни след Емилия, брюнетката последва примера на колежката си и също пусна пост в Инстаграм като сподели подобни причини. Изпълнителката на “Водка с утеха„ уточни, че се нуждае от сериозна подготовка за концертното си представяне, за която няма нужното време. Тя уточни, че е съгласувала липсата си на концерта с продуцентите си, с които също поддържа добри отношения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Наум Шопов и Теа Минкова са готови за бебето

Мара Отварачката с пореден гаф