in

Петканова се наби в “Гласът на България”

След като Даниел Петканов се издъни фатално като водещ в „България търси талант“ с неуместен виц за гимнастичките ни, неговата половинка Александра взе, че се уреди в друго от предаванията на бТВ.

От 23 февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ ще влезе инфлуенсърката в новия сезон на „Гласът на България“. В тандем с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, тя ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на медията.

Александра влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“. Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Снахата на Халваджиян сватосала Рачков с новата му

СКАНДАЛНИ СНИМКИ на Цитридис лъснаха в нета