in

Пенелопе си хвана нов богаташ – плаща ѝ почивките в Мексико!

Милионерският наследник Иван Динев и Петя Стоянова, позната като Пенелопе, се разделиха. Слухове за раздялата им се появиха още преди време, но двамата упорито мълчаха за отношенията си. Пенелопе най-после проговори и потвърди, че романтичната приказка вече е свършила. През ноември 2018 г. двамата се сгодиха, но любовният им романс не продължи дълго. Чернокосата красавица сподели, че причината за раздялата им е несходство в характерите. 

Откакто се разделиха, Пенелопе публикува доста предизвикателни и разголени фотоси, с които привлича мъжкото внимание. Стигна се до там, че чернокосото миньонче се нанесе на квартира при своята приятелка Анджелина – друга известна в чалга средите бръмчалка.

Изглежда, че покрай новата си дружка изкусителката бързо се е ориентирала да си хване нов по-заможен мъж, който да задоволява всички ѝ капризи. Пишман моделката искала луксозен начин на живот и основната ѝ цел била да намери заместник на Динев, който да превъзхожда финансовото му състояние, за да може да я глези като принцеса. Пенелопе качи снимки от поредната си почивка в Мексико, на която е със свой приятел гей, и според наши източници с новия си чичко паричко на който е завъртяла главата. Мъжът бил толкова омаян от нея, че харчел луди пари за моделката – поел всички нейни разходи по почивката ѝ, платил за престоя ѝ в най-скъпарския хотел, затрупвал я с огромни подаръци и я водил на скъпи вечери.

Изглежда, че Пенелопе бързо забрави милионерския син и намери „любовта“ при друг по-заможен мъж. Дали той ще успее да издържи на претенциите ѝ предстои да разберем. Звездата от сериала „София ден и нощ, освен атриса е и модел и инфлуенсър. Пенелопе ходи 2 пъти седмично на уроци по испански език и 2 пъти седмично на тренировки по бокс. През останалото време рекламира артикулите, които ѝ изпращат ежедневно, в личния си профил в Инстаграм. От друга стра, Динев младши може да се похвали с ново гадже, с което е многократно засичан по заведенията.3 Attachments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ким Кардашиян бръмчи с диаманти за над 100 милиона. Пази я цяла армия охранители.

Скандално ! Изтече порно на Джулияна Гани (снимки 18+)