in

ПЕВИЦИ В ТОТАЛЕН ШОК СЛЕД ПРОВАЛЕН КОНЦЕРТ

Изминалата седмица ще бъде запомнена с едно. Тоталният срив на концерт на Пайнер. За 18-та поредна година телевизията проведе концерт  по повод рожденният си ден … празникът обаче не бе на нивото, което Планета държаха до преди години. 

В последните си рождени дни Пайнер търсиха подходящо място, което да е с по-малък капацитет, за да може залата да изглежда пълна. След няколко опита в Арена Армеец в които се усещаше липсата на интерес, решението на продуцентите бе той да бъде преместен в зала Колудрума – Пловдив. За жалост обаче въпреки по-малките си размери залата отново остана празна.

Празната зала в Пловдив – видео свалено от Instagram

ПРАЗНАТА ЗАЛА обаче бе ябълката на раздора и скандалите, които последваха след “паметното събитие” не бяха никак скрити от хората. Първото нещо, което направи впечатление на всички е липсата на ТОП артистите на фирмата продуцент.  ГАЛЕНА, ПРЕСЛАВА, ФИКИ, ЕМИЛИЯ и ДЖЕНА бяха само част от певците, които саботираха събитието

Разбира се всеки със своите оправдания и извинения. На въпроса дали Галена и Фики не избраха нарочно датите за турнето си в САЩ няма точен отговор. А какъв важен анганжимент е съпътствал Джена и Емилия, за да не успеят да уважат продуцентите и почитателите си е неясно. Носителката на по-голямата част от награди за “Певица на годината” и певицата закриваща концертите на Пайнер – Преслава, също не бе част от концерта тази година. Дали обаче причината не е била, че последна в концерта тази година бе Емануела? 

 Слухове и клюки в средите гласят, че именно тя е изместила всички останали в сърцето на Митко Димитров. В последната година видимо тя е изпълнителката с най-много участия във фирма Пайнер, а хонорарът и расте с всеки следващ хит. Определено ако през тази година се връчваха статуети, зеленеоката красавица щеше да грабне приза “Любимка на шефа”.

В по тежката категория сблъсъци през изминалите дни влязоха вече изместеният мачо на Пайнер – Галин и напусналата преди години фирмата – Андреа. 

Русокосото изкушение от старите редици на Пайнер реши да изкаже мнение по въпроса с изминалия концерт на Пайнер. Бившето гадже на КУБРАТ ПУЛЕВ неспирно пускаше сторита в инстаграм в които качваше лошите мнения на фенове, а и дори мненията на бившите си колеги. Самата тя прорукувала краха на концертите и изобщо фирмата още преди години, стана ясно от едно от изказванията и директно срещу Митко Димитров.

На нейната нападка индиректно вече не толкова актуалният и колега Галин отговори с видеопослание в което речта му се стичаше като отлежала гроздова. Той се похвали с по 15 участия в месеца и пълни клубове. В отговор Андреа му написа “Галине когато ти си купуваше мебели аз пълних залите в Германия”. С още повече ентусиазъм на уста той пък я прикани да направи самостоятелен концерт в Армеец  и така да сравнят интереса на хората. В лично обещание Галин заяви, че ще е от първите закупили билет за мероприятието и ще я дарува с букет цветя. 

Бившата пайнерка също не остана длъжна на своят колега и го покани на боксов мач в същата зала, където на ринга ще излезе братът на бившият и възлюбен – Тервел. В заключение на своите думи Андреа умишлено или не го посъветва да заповяда с букет, който да подари на Тервел може би.

Според поп фолк фенове, изказванията на Галин спрямо Андреа са крайно поръчкови а мнозина заподозряха именно добричлията, че избран да води войната на шефа му в социалната мрежа.

И докато във въздуха хвърчат скандали кой как и защо, младите рапъри и артисти от хип-хоп сцената изместват лека полека без много шум колегите си от балкански стил. Докато селски разправии витаят в интернет, собствениците на клубуве започват да имат интерес към новите имена в различният от чалгата стил. За разлика от вече отшумяващите чалга певци младите рап надежди пълнят и препълват клубовете в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

7 Коментара

  1. Какъв рап бе кви глупости говорете във българия спря да има рап от 2005г. А спрямо Андреа може момичето да няма най най гладови данни но притежава друго-Стил,поведение и класа правеше страхотни шоута с танцьори хореографи и вс знаете ли това колко усилия и пари изисква ??? 🙂

Гринго забули Софи

Тита се преби във фитнеса (Певицата се контузи с гиричка)