in ,

Партията на Слави Трифонов се сдоби с държавен имот на бул. Витоша

Партията на шумена Слави Трифонов „Има такъв народ“ се сдоби с държавен имот. Правителството взе решение днес, че партията получава правото да ползва безвъзмездно имот – частна държавна собственост в гр. София. Имотът се намира на бул. „Витоша“ № 148, бл. 69 и представлява помещения, разположени на втория етаж в сградата, съобщиха от правителството.

В същата сграда се намира Областна дирекция „Земеделие“ – София град.

Интересното е, че на същия адрес е и офисът на партия „Гергьовден“ с почетен председател Любен Дилов – Син , който в момента е депутат от ГЕРБ. В основата на „Гергьовден“ е забранената партия “Народно движение Ку-ку” в което участва и Слави Трифонов, като един от участниците в едноименното студентско сатирично предаване. Трифонов има роля и в учредаването на „Гергьовден“ преди да се скарат с Дилов и да развалят, и бизнес съдружието си.

Помещенията ще се използват за административните нужди на партията и се предоставят в изпълнение на чл. 31 от Закона за политическите партии за безвъзмездно предоставяне на имоти от държавата на партии, отговарящи на нормативно установените изисквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Украйна

Позорна измама! Нито ще ремонтираме танкове, нито хеликоптери и самолети

Русия

Русия: ЕС да се откаже от неоколониалното поведение към Западните Балкани