in ,

Папи Ханс грозно отряза бившата си Дара

Поетът и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отсвири бившата си приятелка Дарина Йотова – Дара и не се появи на промоцията на албума ѝ. Доскоро изпълнителите твърдяха, че ги свързва крепка дружба, въпреки че романтичните им отношения отдавна са в миналото. Действията им обаче говорят друго.

Запознати твърдят, че Папи и Дара са охладнели един към друг, откакто имат нови половинки. Певицата излиза с 25-годишния рекламист Мартин Димитров, а Константин е обвързан с актрисата и манекенка Сара Драгулева.

Въпреки че Йотова го поканила на концертa си, Константин предпочел да присъства на друго светско събитие в столицата – юбилея на дизайнерката и художничка Искра Георгиева. Дали обаче има някакъв по-сериозен конфликт между бившите гаджета не е ясно.

Актуалната хубавица до Папи има разнородни интереси – тя е модел на „Ивет фешън”, участвала е в много фотосесии и реклами, паралелно с това завършва и НАТФИЗ. Някои зрители я познават от сериала „Братя”, където има второстепенна роля, но все още е най-известна като „гаджето на Папи Ханс”.

Константин е споделял, че той е направил първата крачка към Сара, като й написал съобщение в социалната мрежа. После се видели на живо, разходили се в планината и изпълнителят преценил, че много си подхождат. „Тя е най-талантливата актриса, която познавам и е следващото голямо име на сцената!”, хвали Трендафилов любимата си. И допълва, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, защото едва ли би разбрала неговия свят. Затова след раздялата с Дара дълго време бил сам, но любовта го изненадала, когато най-малко я очаквал.

Запознати издават, че двойката вече живее под един покрив. Общите им интереси ги сближили, а наскоро решили да преминат и към следващата стъпка в отношенията им. Това е и първият опит на артиста в съжителството на семейни начала.

Преди да срещне Сара, Папи кaзвaшe, чe ce e посветил на кaриeрaта си. Той не можеше да завърти сериозно гадже, а заради ексцентричния му стил тръгнаха слухове, че плува на левия бряг. „Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм!”, споделял е Трендафилов.

Макар че връзката му със Сара се развива добре, Папи все още не мисли за наследници, защото смята, че и двамата са твърде млади. Певецът много oбичa дeцaтa, радва се на племенниците си, aлa caмият тoй вce oщe нe ce чувcтвa гoтoв дa бъдe бaщa и се вижда като родител в по-далечно бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ердоган

Ердоган: Турция ще бъде точка на решение за стъпките в Източна Украйна

Светлана Гущерова роди трето