in

Пайнера пенсионира старите си звезди

Шефът на попфолк гиганта “Пайнер Мюзик” инж. Митко Димитров пенсионира старите си звезди. След последните трусове в компанията и вълната напускащи певци, той е решил да действа радикално и да подреже крилцата на голяма част от изпълнителките като ги прати в принудителна пенсия.

За сметка на това той е решил да лансира още по-ударно новите си открития и за целта ще ги представи на голямата сцена в Пловдив, където ще отбележи 18-я рожден ден на телевизия “Планета”.

От екипа на канала обявиха, че на 3 декември, когато е големият концерт на попфолк звездите, там ще бъдат представи най-свежите гласове, някои подписали договори с Пайнера едва в последните няколко месеца. За сметка на “динозаврите” като Анелия, Гергана, Преслава, които или са заети с други участия (включително зад граница), или имат лични ангажименти, публиката ще радват новите попълнения Малката, Ариа, Данна, Ивета Костова и Радко Петков.

Пайнера дава възможност и на любимеца си Галин лично да промотира две девойки, чиито гласови възможности са го впечатлили – Лидия и Дессита.

“Сигурни сме, че в залата ще бъдат фенове от различни поколения – както връстниците на “Планета“, така също по-малки и по-големи почитатели, пише lupa.bg. За тези, които все още не са навършили пълнолетие напомняме, че за да бъдат допуснати до своите места в зала “Колодрума“, трябва да бъдат с придружител и да носят със себе си попълнена декларация”, уточняват от музикалния канал.

Спектакълът “Планета на 18“ ще събере на една сцена популярни имена в българската музика и много млади таланти. Това вече е традиция, защото през годините точно на голяма сцена, дебют направиха Анелия, Гергана, Галена, Преслава, Цветелина Янева, Джулия, Галин, Фики, Денис Теофиков, Емрах и други, пишат още в съобщението си от “Планета” като доказателство за намеренията на музикалния им отец – Митко Пайнера.

Цените за концерта са символични – най-евтиният билет е 5 лева за правостоящите фенове, а най-скъпият – до сцената, е 10 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Как да направите перфектната свирка

Кич. Джулияна Гани си татуира “Chanel”