in

Наум Шопов и Теа Минкова са готови за бебето

Актьорът Наум Шопов от култовия сериал „Откраднат живот“ и годеницата му Теа Минкова са в трескава подготовка за раждането на своето първородно дете. Двамата решиха да разсеят всички съмнения за пола на детето и разкриха, че очакват момиченце.

Младата двойка реши да зарадва феновете си, като сподели любопитни подробности за щастливото събитие в официалния си канал в Youtube. Въпреки че Теа е още в края на 7-мия месец, зарадваните родители, побързаха да напазаруват най-важните неща за предстоящето бебе.

Двамата се довериха на голяма верига магазини за бебешки стоки- Baby Life Malechko, като избраха най-големия от тях – този в Пловдив. Без да крият вълнението и радостта си, бъдещите родители се допитаха до персонала в магазина, за да изберат най-модерните и подходящи неща за първата си рожба.

Щастливата двойка се спря на количка в сив цвят като разкри, че това няма да е единственият им наследник и това е причината да изберат цвят подходящ и за двата пола. Друга част от покупките бяха ваничка, креватче и столче за кола. Теа Минкова сподели, че й е било мечта да избират заедно с Наум покупките за бебето им.

Бъдещата майка разкри още, че и родителите им също ще се включат в подготовката и ще купят по-дребните неща за бъдещото момиченце като дрешки и детски принадлежности. Още от сега е ясно, че на бял свят ще се появи едно много обгрижвано и обичано дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Резултатите от Варна

Преслава, Емилия и Фики АУТ от концерта на Планета, Галена под въпрос