in ,

Митко Пайнера съсипа интернет сензация /ПОДРОБНОСТИ/

Интернет сензацията и самообявилата се за звезда Рашия бе задържана в своят дом от полицейски патрули.

Като истинско зрелище преминала наскоро вечерта на транс момата когато в дома и връхлетели въоръжени ченгета. Рашия и семейството и изпаднали в истински шок когато насреща им наскачали полицаи.

И за разлика от всички измислени истории на интенет звездата, разигралата се драма е съвсем реален случай.

На Рашия било обяснено, че тя е задържана по повдигнато срещу нея обвинение. Тогава тя била натоварена в патрулката и закарана в Хасково. При пристигането си там към три часа след полунощ и е било обяснено, че срещу нея е повдигнато обеинение от Митко Пайнера.

Провинението в което е обвинена Рашия е ронене на имиджа на фирмата му и злоупотреба с телефонни номера.

Тук напомняме, че транс девойката, чието истинско име е Рашко Минчев публикува номерата на фирма “Пайнер” на личния си фейсбук профил, където заявяви, че на тези номера всеки желаещ може да си го поръча за участие.

Ядосан от факта, че телефоните му на фирмата прегряват от обаждания, което отдавна не се е случвало, Митко Димитров и Женя Димова пускат в полицията жалба срещу пишман певицата Рашия.

След като интернет звездата била транспортирана с патрул от Стара Загора до Хасково и разпитана в полицията, тя била изхвърлена на пътя.

Самата Рашия изпада в истински шок когато се озовава посред нощ в Хасково сама и то на улицата. Въпреки лошото и финансово състояния тя успява да се придвижи до Димитровград и да отседне в хотел. За нейно истинско щастие и изненада неочаквано получава и огромна фен среща пред хотела в който е отседнала. По ирония на съдбата в Димитровград, където е епицентъра на фолка. Множество фенове я заливат с любов и искат автографи и снимки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

4 Коментара

83-годишната баба използва Tinder, за да намери по-млади мъже за случаен секс

Какво ще гледаме в ефира на НОВА през 2020г.