in

Меди и Константин се събраха

Два от най-желаните мъжки гласове в попфолка се обединиха за нещо общо. Новият любимец Меди и ветеранът в жанра Константин са записали дуетно парче, което ще представят на почитателите си навръх Свети Валентин. 

Парчето носи хитов заряд, според всички, които са имали удоволствието да чуят крайния резултат. Мъжагите не издават екипа, с който са работили, но нямат търпение общото им парче да види бял свят. В текста двамата теглят майна на празника на влюбените. 

Любимците на цяла България са заснели и видеоклип към дуета си, а в Инстаграм сподели кадри от задкулисието. Коцето пък качи стори, на което се вижда как шофира лъскавия си автомобил, а вътре гърми дуета му с Меди. Чува се малка част от песента и текста, които са напълно достатъчни на техните почитатели, че ги очаква нов хит. 

Константин от доста години е сред най-актуалните мъжки имена в родния попфолк, а колегата му Меди успя за кратко да направи истинска революция и да се превърне в най-желаната фолк звезда във всички клубове в страната./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Изкукуригала плеймейтка приканва за смърт на кучета

Петканови и Шопови се разделиха