in

Мегз става конкурент на Карбовски


МЕГЗ поднесе нова доза изненада
 на почитателите си. Риалити звездата качи своя снимка с маска и обяви, че в сряда ще представи премиерата на свой нов проект наречен МАСКАТА, видя HotArena.

Според запознати предаването ще бъде в жанра на “Втори план” на Карбовски. МЕГЗ отдавна иска да пробие в по-сериозен жанр, но засега рейтинговите ѝ постижения са основно в риалити жанра. Каканашева, обаче, е решена да се доказва и в сряда се е заканила да създаде на Карбовски сериозен повод за притеснение. 

От години предаването на Карбовски е без конкуренция в жанра си и досега не се беше появил журналист, който да има силата и популярността да отнеме короната му. Каканашева обаче явно сериозно си вярва. Тя твърдо е отказала да прави модна рубрика в Нова Телевизия с думите “Искам да правя нещо по-сериозно. Ще ви докажа, че ще се справя”. И напълно в нейн стил скача смело в дълбокото като ще тества в Ютюб дали хората ще гледат това, което е подготвила. МЕГЗ знае силата си в интернет и от години използва тази тактика относно модния си бизнес и риалитито си. Дали, обаче, ще успее да се противопостави на гигант като Карбовски и да грабне короната в още една телевизионна категория предстои да видим. 

От Нова Телевизия пък излезе официална информация, че и тази година са подновили договора на МЕГЗ за хитовото ѝ риалити INSTAQUEEN, което счупи всички рекорди и че този сезон ще бъде най-мащабният досега. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

МРЕЖАТА ГРЪМА! Милко Калайджиев в дует с Дивна

Ивана чукна 51