in ,

Мегз в пореден махленски скандал

Миглена Каканашева Мегз за пореден път скандализира аудиторията в интернет средите като влезна в челен сблъсък с плеймейтката Нора Недкова и инфлуенсърката Петя Стоянова, по-известна като Пенелопе. Те бяха част от уебпредаването й – Top Queen.

Двете участнички решили демонстративно да приключат участието си още в първите епизоди. Решение, което докарало Мегз до истерия. Дизайнерката се обоснова с причините, че момичетата закъснявали с часове, бавили и нервирали екипа. Пенелопе поставила ултиматом на Мегз – да избере между нейното участие във формата и това на нашумелият покрай VIP BROTHER: Женско царство, гримьора Цецо Андреев. Псевдо моделката дори заплашила Миглена и екипа й, че подписала декларацията си за участие с фалшив подпис, че щяла да ги постави под съд и че за нея не е проблем бащата на годеника й – Иван Динев да й уреди участие във всеки формат, в който пожелае да участва. Петя обвини Мегз, че продала приятелството им и че дори би продала душата си за рейтинг.

Нора Недкова, от своя страна обвини дизайнерката, че сумата събрана от предаването й с благотворителна цел, била малка и направо символична на фона на хонорарите за участниците и предвиденият за сезона бюджет. От кухнята на предаването издават, че скандалната блондинка стигнала до ежедневни обиди, псувни, заплахи и скандали с редакторите на предаването и за малко конфликта не завършил със саморазправа.

Миньончето с постижения в модата побърза да се защити и запита участничките си, защо пред фен аудиторията се правят на мили и се оправдават с лични причини, а всъщност лицемерничат, заплашват и лъжат.Attachments area

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ангелина плаши гаргите с джуки.

Защо Арнолд Шварценегер спи на улицата ?