in

Малев счупи Берлинската стена да снима фолка

В световен план никъде не можете да откриете просперитет какъвто откриваме в България. Да оставиш микрофона, за да грабнеш … фотоапарата.
Ако обаче се разтърсим малко назад във времето срещаме момчето глас – Жоро. Жоро, който трудно би Ви изпял “Назад, назад моме Калино”, но пък за разлика от това той остана безапелационният фаворит по изпяване на песента “Пиян” на Борис Дали.
Гласовите данни на кльощавото момченце с шапка на сокчета дерби и гривна на кока-кока кола граничат с нулата. Дори с минуса. Скимтящият му глас наподобяващ оркестър разгонени котки в пълнолунна нощ бе “впечатлил” журито от известни фолк певци.

За разлика от тоталният провал който пожъна Георги той не се отказа да бъде близо до звездите, до неговите кумири и любими фолк идоли. Грабнал живота в свои ръце или по-точно фотоапарата в свои ръце той разби и берлинската стена, за може да щрака тази и онази фолк дива срещу стаичка в някой хотелче на екзотична почивка с тях.
Към днешна дата може би заради краха в поп-фолка и обедняването на фолкаджийките той е един от най-избираните фотографи.
Та кой не би си взел салам за лев вместо за три? И те така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

2 Коментара

Щерката на Криско с биберон за 100 лв

Къци печели “Черешката на тортата”. Мира Добрева сяда на масата с Мариана Попова.