in ,

Майки пазете си децата ! Престъпна схема е отново във ход !

Помните ли тези двамата измамници ? Единият столичен джендър – Ахмед Мюмюн Али и протежето му Стоян Стоянов. Те станаха скандално известни когато кастинг-капаните им бяха разбити от господари на ефира. Сега измамната им схема е на много по-високо ниво!

НАПОМНЯМЕ ВИ:
Въпросните “продуценти” лъжеха хората, организирайки кастинги първо за модели, после за актьори. В поредица от предавания господарите ни показаха ужилени от тях жертви, на които им бяха обещавани кариери, участия във реклами, филми, и тн. Обаче има едно “но”. Това са добре разработени схеми, чрез които да се прибират кинти от хората, без да им се предлага нищо. Добре чухте – нищо. Само обещания и приказки, за които на всичкото от горе невинните жертви е трябвало да си плащат.

СХЕМАТА ПРЕДИ:
Пускат се фейсбук реклами за предстоящи кастинги в големите градове. Хората кандидатстват онлайн. Забележете – абсолютно ВСИЧКИ кандидати са одобрени. Следващата стъпка е “агент” на хомо-продуцента да се обади на всички, за да ги покани на кастинг. Да, ама за да отидеш на кастинга, трябва предварително да кихнеш 60 кинта за “договор” който получаваш по Еконт. След участие в кастинга, жертвите получавали второ обаждане чрез което им се е съобщавало, че са одобрени и че въпросните мениджъри ще ги представляват. Да, ама за да работят с теб, ти пращат втори договор за който, естествено, трябва да метнеш още 60 кинта. Това е ако си от “редовните ужилени”. Нова ТВ показаха хора които са били цакани с по 1000лв., че и отгоре за фантомни ангажименти. Тези, които са опитали да се оплачат са били заплашвани от продуцентите с бой. Други пък, които са отказали да плащат са били изнудвани изключително нагло – че снимките на децата им ще бъдат качени в порно сайтове !
Участвалите в кастингите са били десетки хиляди !

СХЕМАТА СЕГА:

След като бе преебан от господари на ефира и заблудите му лъснаха в национален ефир, пред Мюмюн оставаше само една алтернатива за да проработи отново капана му. Той създаде наистина сериал – супер нискобюджетен, качен само в Youtube. Не се залъгвайте обаче. Сериалът не се появява на бял свят, защото винаги е имало намерение да се заснеме такъв
/както и “продуцентите” твърдят/ Сериалът се появява като “ресто” на господарите и като фактор, който Мюмюн и Стоянов очакват да увеличи интереса към бъдещите им капани за кандидати за слава. Дори се е стигнало до там, че да ангажират звезди като Артиом, Диона, Адриан Зурков и други за да предизвикат интереса на тинейджърите. Замислете се само – Какви са разходите по един онлайн сериал, който очевидно е заснет и монтиран от 2-3ма аматьори, на фона на приходите от десетки хиляди балъци, всеки платил средно по 100 кинта ?
С други думи – кастингите не се правят за да се набират участници, а сериал се “прави” за да има кастинги !

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ПРОДУЦЕНТА В СЯНКА:

Въпросният Ахмед Мюмюн Али е познат в гей-средите като “травеститката Каролина”. Освен,че събирал такси за фотосесии и лансиране на кастинги, г-н Мюмюн имал и по-специфична страст към някой от бъдещите модели.
Когато на прага на агенцията цъфнел някой мускулест младеж, къдрокосият педермиш се заемал лично.Той правил интервю на четири очи с по-симпатичните младежи, след което дори влизал в ролята на фотограф за да ги нащрака.
Честа схема на г-н Мюмюн била да омайва заблудените тинейджъри, че ще бъдат успешни модели на бельо и лично ги заснемал да позират по боксерки, слипове и дори прашки.
Поради специфичността на занаята, моделът оставал насаме с бъдещия си агент, а той грабвал уверено фото камерата и започвал да наставлява щракайки.
Любимата му част била преди началото да избръсне краката, дупето и чатала на мераклията за слава.
Стигало се е до там,че много от кандидат моделите са ходели на гости в дома му, където Мюмюн се е събличал чисто гол и ги е провокирал и подтиквал към сексуални действия, научи наш репортер. Според слуховете, чести негови гости били и непълнолетни момченца, към които рунтавия продуцент не криел слабостта си.А най-любими му били груповите изпълнения.

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЗА МЮМЮН АЛИ:

Бившият министър Цветан Цветанов заяви следното в ефира на БТВ: “Въпросният е криминално проявено лице, съден за измами и педофилия”

Да си знаете:

Йордан Йосифов собственика на Smartcast /една от сериозните кастинг агенция в България/ каза следнните неща:
1.Сериозните продуценти и кастинг компании никога не таксуват участниците в кастингите.Не ги таксуват дори за фотосесии. Напротив,продуцентие са тези които инвестират.
2.Договорите се сключват само след успешни преговори, на живо.
3.Договрите никога не се изпращат по пощата.

Вие сте на ход – софийска градска прокуратура, НАП, закрила на детето, господари на ефра, колеги журналисти и граждани. Не позволявайте този цирк да се разиграва отново!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

1 Коментар

7 неща, които никога НЕ трябва да казвате на ЖЕНА!

И Диляна Попова напомпа гръд