in

Любимата на Криско в депресия

Хитовият изпълнител Кристиан Талев – Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители в края на септември. Те твърдят, че появата на дъщеря им Амая ги е променила към по-добро, но непосредствено след раждането се сблъскали и с трудности. Притесненията били най-вече за младата майка, която изпаднала в тежка емоционална криза и изкарала няколко тежки седмици, пише Уикенд.

Бившата стюардеса и танцьорка Цвети призна, че следродилната депресия не я е подминала. Това състояние е често срещано при младите майки и е комбинация от много физически и психически фактори. Постоянното безсъние, коренната промяна на ежедневието и незнанието как да се справиш с новия член на семейството са едни от предпоставките за появата на душевна потиснатост. Най-разпространените симптоми са чувство на постоянна тъга, безсилие, лошо настроение, раздразнителност и безпокойство. Сънят е нарушен, а съмненията в майчинския капацитет нарастват. Жените се чувстват неспособни да се грижат за новороденoто и дори се страхуват, че биха могли да го наранят.

Следродилната депресия има различни измерения и при някои майки протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие любимата на Криско имала неговата подкрепа и така по-бързо излязла от кризата. Първите седмици след раждането на бебето Амая били най-трудни, но постепенно Цветелина свикнала с новия си начин на живот и отново върнала увереността си.

Криско също се ожалил пред познати, че трудно успявал да съчетава кариерата и новата си роля на баща. Откакто дъщеричката му се появила на бял свят, той нямал никакво време за почивка. Спял по 3-4 часа в денонощието – не само заради работата си, но и заради бебето. Жена му поемала по-голямата част от грижите, ала недоспиването си казвало думата и при двамата родители.

Макар че следродилният период се оказал труден, бременността на Цвети протекла като по учебник. Още в четвъртия месец тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се опасявала, че полетите на дълги разстояния могат да навредят на плода и предпочела да си почива. Оттогава Криско изцяло поел финансовата издръжка на семейството и въпреки че му се носи славата на стиснат габровец, за дъщеря си не пестял средства, пише ‘Уикенд“.

Хитовият изпълнител и продуцент е категоричен, че Цвети е жената на живота му и даже иска още деца от нея, но на по-късен етап. С бившата стюардеса са заедно повече от три години и по всичко личи, че се разбират чудесно. Преди време се появиха слухове, че са се оженили тайно, но Талев ги отрече – имали такива планове, но в момента не били на дневен ред.

Откакто хубавицата се появила в живота на рапъра, той се чувствал много по-спокоен и щастлив, коментират хора от обкръжението му. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време кръшната брюнетката съвмествяла работата си на стюардеса с тази на танцьорка. Поканили я да участва във видеоклип на Криско и така пламнали искрите. Точно тогава тя често летяла до Дубай и имала планове да се установи там, но упоритият продуцент я убедил да остане в България. Той й посветил песента си „Още си един танц” и така окончателно я спечелил. „Тя ме е виждала във всякакви ситуации и ме е приела такъв, какъвто съм!”, споделял е Криско по адрес на жена си. Заради нея рапъра дори спрял употребата на наркотици

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Данъчните отново погват Азис

Дъщерята на Глория истинска шефка