in

КРАЙ! Цеци Красимирова спира


Само преди няколко дни Цеци Красимирова си направи татус с лице на лъвица на горната част на ръката, с който впечатли  всичките си виртуални приятели, пише HotArena.
 

На питания на любопитните 40-годишната манекенка обясни, че за известно време ще стопира татусите, защото има „по-важно дело, което трябва да започне, и то е свързано с прекрасна новина“.  С това индиректно Цеци призна, че началото за бебе в семейството вече е назряло и тя е готова за майчинството.

„Искам  да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това, че ще ми се получат нещата“, категорична е моделката.

Според  близките й Красимирова и нейният милионер Струмейтис  вече са избрали клиника в Щатите и тези дни ще се възползват от най-новите методи на оплождането. Чрез него се дава възможност на родителите да избират ембрион или два с правилния брой хромозоми. Така двойката има големи шансове да се сдобие със здраво бебе. Докторите в Щатите вече правят такива технологии разработеният да „четат” цели геноми или да селектират ембриони, които да имплантират в майката. Така има шанс освен очите и пола на детето да се  избегнаи шансовете му да развие сърдечни заболявания или Алцхаймер, казва човек близък до Цеци, присъствал на сватбата й.

Щерката на Цеци Красимирова вече е на 21 години и върви по нейните стъпки. Мъжът на моделката е бизнесмен, отглеждащ марихуана за медицински цели. Двамата си казаха „да“  през май миналата година на пищна церемония в Каталуния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Още една плеймейтка пропя

Галена се нащрака в най-известният хотел