in

Коцето разби Тайланд

Ниските темпаратури навън накараха половината хайлайф традиционно да се изнесе от страната ни и да потърси някое по топло местенце за почивката си. и тази година Тайланд се оказва предпочитана дестинация от нашите звезди. 

Преслава и Ицо Хазарта вече се върнаха оттам, но Кристина Димитрова, Ася Капчикова, Дамян Попов и Бояна Генова продължава да събират тен в азиатската страна. Оказа се, че и фолкпевецът Константин е там със семейството си и определено той си изкарва най-добре. 

Чувството за хумор никога не напуска Константин и той видимо се забавлява на своята заслужена почивка в Тайланд. Той споделя с виртуалните си приятели забавни снимки и клипчета от своето пребиваване. 

Така, например, си позволи да откъсне кокосови орехи от дърбо, предвид факта, че е строго забранено. Коцето пусна видео от кражбата, а след това започна да се гаври с кокосовите орехи и да си ги слага като гърди отпред. 

В Тайланд е пълно и с плажни люлки, които Константин пробвал лично. Една от тях обаче не издържала на тежкотоварния изпълнител и се свлякла на земята, а Коцето заорал в пясъка.  „Да си преценява малко силите и да не се катери там, където не е за него. Малко на Бай Ганьо ми прилича“, пишат в социалните мрежи по повод изцепките на Коцето в Тайланд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Горещо за капките и кой влиза

Динко стана баща за втори път